GTX 950M Minecraft Kasma Sorunu

unclast

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta bahsettiğim gibi ekran kartım ve diğer bileşenlerim (i7 6700HQ, 16 GB RAM, 4 GB ekran kartı) iyi ama Minecraft kasıyor. İlk başta 250-300 FPS değerlerinde oynuyordum. Bir süre girmemiştim. Uzun bir aradan sonra tekrar girdiğimde 9 FPS'ti. Araştırdım, RAM vermenin sorunu çözeceğini gördüm. 8 GB RAM verdim ve sorun ortadan kalktı. Bir süre sonra tekrar 9 FPS'e düştü. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce sürücülerinin güncelliğinden emin ol. Güncel ise sıfırdan temiz kurulum yapabilirsin. Sorun donanımsal değil yazılımsal bir sorun. Önce dediklerimi uygula bakalım.
Java'dan GeForce sürücülerine kadar hepsi güncel. Minecraft'ı kaldırıp bilgisayardaki Minecraft dosyalarının hepsini sildim ve yeniden yükledim ama nafile. Hala 4GB RAM ve yüksek performanslı grafik işlemcisini (GTX 950M) kullanmasına rağmen kasıyor.

Kardeşim yeni gördüm kusura bakma şimdi öncellikle x box a gir game dvr i kapat sonra geforce exprience e gir oradan da yer paylaşımını kapat eğer yine çözülmez ise ( ki çözülücek bunları yaparsa ) oyunu tam ekrandan pencereliye al

Başlıkta bahsettiğim gibi ekran kartım ve diğer bileşenlerim (i7 6700HQ, 16 GB RAM, 4 GB ekran kartı) iyi ama Minecraft kasıyor. İlk başta 250-300 FPS değerlerinde oynuyordum. Bir süre girmemiştim. Uzun bir aradan sonra tekrar girdiğimde 9 FPS'ti. Araştırdım, RAM vermenin sorunu çözeceğini gördüm. 8 GB RAM verdim ve sorun ortadan kalktı. Bir süre sonra tekrar 9 FPS'e düştü. Nasıl çözebilirim?

OYUNLARDA FPS ARTTIRMA!!! Minecraft vb.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir bakın buna.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı