GTX 950M sistem The Witcher 3 benzeri oyunları kaldırır mı?

olcanasqar

Centipat
Makaleler
1
Sistem:
  • i7 5500U
  • GTX 950M
  • 8 GB DDR

Oyunlar:
  • Witcher 3
  • Fallout 4
  • Battlefield 1
  • Battlefield 4
  • Monster Hunter: World
  • Dragon Age: Inquisition
  • Just Cause 3
  • Arma 3

İşlemcin oyunlar için yapılmış bir işlemci değil. Arkadaşın attığı videodaki işlemci farkı bazı oyunlarda bariz fark yaratacaktır.

Şu oyunlarda sorun yaşayacağını düşünüyorum. Özellikle Arma 3 dizüstü bir sistemde oynamak çileden başka bir şey değil. Aynı şekilde büyük bir açık dünyası olan DayZ, ARK gibi oyunlar içinde geçerli diyebilirim. Bu oyunlar zaten optimizasyon olarak sorunlu oluyorlar.
  • Arma 3
  • Battlefield 1
  • Fallout 4 (Belki modlar ile rahat çalışmasını sağlayabilirsin. Ama genel olarak optimizasyon özürlü bir oyun.)
Diğer oyunları da iyi çalıştırır diyemem. Ama düşük ayarlarda falan oynayabilirsin.

Son düzenleme:
YouTube testlerine zerre güvenmiyorum ben.

950M kullandım. 1080p low-medium karışık ayarlarda oynarsın Witcher'ı. Veya 768p yüksek ayarlarda.

Genel olarak saydığın bütün oyunları 768p-900p'de paşa paşa oynatır.

İşlemcin oyunlar için yapılmış bir işlemci değil. Arkadaşın attığı videodaki işlemci farkı bazı oyunlarda bariz fark yaratacaktır.

Şu oyunlarda sorun yaşayacağını düşünüyorum. Özellikle Arma 3 dizüstü bir sistemde oynamak çileden başka bir şey değil. Aynı şekilde büyük bir açık dünyası olan DayZ, ARK gibi oyunlar içinde geçerli diyebilirim. Bu oyunlar zaten optimizasyon olarak sorunlu oluyorlar.
  • Arma 3
  • Battlefield 1
  • Fallout 4 (Belki modlar ile rahat çalışmasını sağlayabilirsin. Ama genel olarak optimizasyon özürlü bir oyun.)
Diğer oyunları da iyi çalıştırır diyemem. Ama düşük ayarlarda falan oynayabilirsin.
YouTube testlerine zerre güvenmiyorum ben.

950M kullandım. 1080p low-medium karışık ayarlarda oynarsın Witcher'ı. Veya 768p yüksek ayarlarda.

Genel olarak saydığın bütün oyunları 768p-900p'de paşa paşa oynatır.
İşlemci bir miktar sorun yaşatabilir. Ama 720-768p düşük ayarlarda oynayabilirsiniz.
Oynarsınız hocam. Belki 1080p değil ama en azından bir 900p Low olsa bile oynarsınız.
Tamamdır teşekkürler 768p bile olsa oynarım artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı