GTX 950M sisteme SSD takmak

mmkaragoz

Centipat
Ekran kartımdan dolayı bilgisayarın performansı gerçekten çok düşük bana göre. Şu an yeni bilgisayar alabilecek maddi durumum yok ve SSD taktırmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı öneriniz nedir?

Hocam SSD bilgisayarın açılış ve yükleme hızını yükseltir. Grafik olarak etki etmez. Yine de takmanızı tavsiye ederim.

SSD her ne kadar lüks işi gibi görünse de daha önce hiç SSD kullanmamış biriydim ve aldıktan sonra resmen daha önce neden almadım diye kendime serzenişte bulunmuştum. Tabii ki FPS'e doğrudan etki etmez fakat yediğiniz droplar ve oyunlardaki donma sorunlarını giderebilir. Oyunların yükleme ekranından tut en önemli özelliği bilgisayara inanılmaz bir serilik kazandırıyor. SATA 2 bir girişe sahip olsanız bile aşağı yukarı yarı yarıya 250 MB hız alsanız dahi gözle görülür bir fark oluyor her türlü işlemde. Hiç düşünmeden almalısın bence. İleri de sistemini yükseltmek veya toplamak istersen o SSD'yi kullanabilirsin asla paran boşa gitmez

Hocam SSD bilgisayarın açılış ve yükleme hızını yükseltir. Grafik olarak etki etmez. Yine de takmanızı tavsiye ederim.
Ona da ihtiyacım var şu an . Teşekkür ederim .
Çok teşekkür ederim güzel bir bakış açısı kattı bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…