GTX 950M ve i7 6700HQ Far Cry 4 kaldırmıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Cloud´y

Hectopat
Herkese merhaba, uzun süredir takip ettiğim bir foruma ilk defa kayıt oldum ve ilk defa hayatımda konu açıyorum. Eğer yanlış yere açmışsam özür dilerim. 🙂 Daha önce oyun yüklerken karşılaştığım sıkıntıları kendim araştırarak çözdüm fakat bu illet oyun sabrımı taşırınca kayıt olmaya karar verdim. Konuda da belirttiğim gibi kaldırması gereken oyunu laptop kaldırmıyor. Oyunu Low'a da alsam High ya da Ultra ya da alsam FPS farkı neredeyse hiç yok. Aslında özellikle altını çizdiğim konu şu menüye girip 10 sn bekleyip tekrar oyuna döndüğümde 60 FPS veriyor ama 5-6 saniye sonra yeniden 40-30'lara düşüyor hatta 20'yi bile buluyor. YouTube'da aynı sistemde yağ gibi kayarak insanların oynadığını görüyorum. Bu arada belirtmek isterim oyunum ve işletim sistemim orijinal değil ve termal macunumu daha yeni değiştirdim. Laptopum ve sistem özelliklerim bu şekilde;

ASUS X550VX-XX146T.

-i7 6700HQ 2.6GHz 4 Core 8 thread.
-GTX 950M (4 GB VRAM)
-16 GB RAM 2133HZ.
-1TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu harici olarak yüksek performanslı Nvidia işlemcisiyle şarjda ve yüksek performans modunda çalıştırdığınızdan emin olun, ana işlemcinin aktif çekirdek sayısını kontrol edin, size bu konuda ufak bir tolerans göstermiş bulunuyorum ama onun haricinde mümkünse oyunu dijital olarak orijinal bir şekilde temin edin, aksi takdirde forumda korsana destek verilmiyor.

Far Cry® 4 Steam'de

Korsan oyunlara destek vermiyoruz. Oyunu satın alın ve sorun yaşamayın.
Ayrıca Windows lisanslarını da uygun fiyata bulabilirsiniz.
@Jonathan North Büyük firmaların oyunlarının %95 harici GPU desteği bulunuyor. Yani sorun bundan kaynaklı olamaz. Orijinal oyun alırsa ve sorun yaşarsa ayrıca destek oluruz.

Hocam dediğiniz gibi yüksek performansta ve 950M ile çalıştırıyorum zaten. Peki sizce Update yapsam oyuna sorun çözülür mü? Ayrıca OEM Windows sağlıklı mıdır? Teşekkürler.

Korsan oyunlara destek vermiyoruz. Oyunu satın alın ve sorun yaşamayın.
Ayrıca Windows lisanslarını da uygun fiyata bulabilirsiniz.
@Jonathan North Büyük firmaların oyunlarının %95 harici GPU desteği bulunuyor. Yani sorun bundan kaynaklı olamaz. Orijinal oyun alırsa ve sorun yaşarsa ayrıca destek oluruz.

Belki HD Graphics'le çalıştırıyordur zannettim oyunu bir an, en iyisi sizin de dediğiniz gibi önce oyunu orijinal olarak alsın, daha sonra herhangi teknik bir problem çıkarsa destek veririz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı