EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #1 RAM 8 Gb Ram SSD veya HDD modeli 1 tb Hdd Ekran kartı Nvidia Geforce GTX 950m (4gb vram) Anakart Asus X550VX-DM254DC İşlemci İntel Core i7-6700HQ Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım. Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım. Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #2 Kursan sıkıntı olmaz da 10 daha hızlı ve stabil durumdayken 11'e geçmek ne kadar mantıklı tartışılır.
Kursan sıkıntı olmaz da 10 daha hızlı ve stabil durumdayken 11'e geçmek ne kadar mantıklı tartışılır.
6 606210 Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 634 17 Aralık 2023 #3 EmirSrky dedi: Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım. Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sorunlar yaşayabilirsin ama büyük problem olacağını sanmam 8 GB RAM eklersen rahatlıkla kullanabilirsin. 14kero dedi: Kursan sıkıntı olmaz da 10 daha hızlı ve stabil durumdayken 11'e geçmek ne kadar mantıklı tartışılır. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel olanı kullanmak her zaman iyidir.
EmirSrky dedi: Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım. Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Sorunlar yaşayabilirsin ama büyük problem olacağını sanmam 8 GB RAM eklersen rahatlıkla kullanabilirsin. 14kero dedi: Kursan sıkıntı olmaz da 10 daha hızlı ve stabil durumdayken 11'e geçmek ne kadar mantıklı tartışılır. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel olanı kullanmak her zaman iyidir.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #4 truyha01 dedi: Hocam güncel olanı kullanmak her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Dogmalara uymaya devam et o zaman sen.
truyha01 dedi: Hocam güncel olanı kullanmak her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Dogmalara uymaya devam et o zaman sen.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #5 EmirSrky dedi: Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım. Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Benim de işlemci desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot bulunduğu için sorunsuz şekilde kullanıyorum.
EmirSrky dedi: Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım. Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Benim de işlemci desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot bulunduğu için sorunsuz şekilde kullanıyorum.
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #6 neXusTS dedi: Benim de işlemci desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot bulunduğu için sorunsuz şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ya bende de işlemciyi hallettim ama secure boot u halledemedim
neXusTS dedi: Benim de işlemci desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot bulunduğu için sorunsuz şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... ya bende de işlemciyi hallettim ama secure boot u halledemedim
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #7 EmirSrky dedi: ya bende de işlemciyi hallettim ama secure boot u halledemedim Genişletmek için tıkla... Rufus'ta yazarken USB'ye bypass seçenekleri geliyor olması lazım.
EmirSrky dedi: ya bende de işlemciyi hallettim ama secure boot u halledemedim Genişletmek için tıkla... Rufus'ta yazarken USB'ye bypass seçenekleri geliyor olması lazım.
EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #8 14kero dedi: Rufus'ta yazarken USB'ye bypass seçenekleri geliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... rufus değil ben direk technopatın videosundan iso dosyasından kurcaktım
14kero dedi: Rufus'ta yazarken USB'ye bypass seçenekleri geliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... rufus değil ben direk technopatın videosundan iso dosyasından kurcaktım
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #9 EmirSrky dedi: rufus değil ben direk technopatın videosundan iso dosyasından kurcaktım Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirip Rufus ile USB'ye yazdırsana. Orada bypass seçeneği de var hem.
EmirSrky dedi: rufus değil ben direk technopatın videosundan iso dosyasından kurcaktım Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirip Rufus ile USB'ye yazdırsana. Orada bypass seçeneği de var hem.
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 17 Aralık 2023 #10 Kurulmasına kurulur ama Valorant gibi TPM isteyen oyunlarda vs programlarda sorun yaşarsın +8 GB RAM eklersen cihaz daha rahat çalışır ben 8 GB ile kullandım 16 ya geçince cihaz rahatladı.
Kurulmasına kurulur ama Valorant gibi TPM isteyen oyunlarda vs programlarda sorun yaşarsın +8 GB RAM eklersen cihaz daha rahat çalışır ben 8 GB ile kullandım 16 ya geçince cihaz rahatladı.