GTX 950M'li sistem Windows 11 kaldırır mı?

EmirSrky

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 Gb Ram
SSD veya HDD modeli
1 tb Hdd
Ekran kartı
Nvidia Geforce GTX 950m (4gb vram)
Anakart
Asus X550VX-DM254DC
İşlemci
İntel Core i7-6700HQ
Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım.

Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sistemdeki bilgisayarım Windows 11'i kaldırır mı? (yakın bir zamanda HDD yerine SSD takacağım.

Şimdi baktım ama işlemci desteklemiyormuş ama yine de Windows 11 indirsem çok sıkıntı çıkarır mı?

Sorunlar yaşayabilirsin ama büyük problem olacağını sanmam 8 GB RAM eklersen rahatlıkla kullanabilirsin.

Kursan sıkıntı olmaz da 10 daha hızlı ve stabil durumdayken 11'e geçmek ne kadar mantıklı tartışılır.
Hocam güncel olanı kullanmak her zaman iyidir.

Benim de işlemci desteklemiyor ama TPM2.0 ve Secure Boot bulunduğu için sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Kurulmasına kurulur ama Valorant gibi TPM isteyen oyunlarda vs programlarda sorun yaşarsın +8 GB RAM eklersen cihaz daha rahat çalışır ben 8 GB ile kullandım 16 ya geçince cihaz rahatladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı