GTX 960 144 FPS'e Sabitleniyor

Boyle bir soruna sahip degildim formattan sonra boyle bir sorun olustu. V-Sync kapali. FPS sinirlandirmasi yok. Ama FPS'im 144'de sabitleniyor. Nasıl duzeltirim bunu?

O kart 144'ün üstüne çok çıkacak bir kart değil ama driverdaki ayarlar bozulmuş olabilir.

O kart 144'ün üstüne çok çıkacak bir kart değil ama driverdaki ayarlar bozulmuş olabilir.

Kullandığı işlemciyi, oynadığı oyunu bilmeden böyle bir yorum yapmak yanlış. Ayrıca GTX 1050 seviyesinde bir kart. CS:GO'da 350-400 FPS alır o işlemciyle.

NVIDIA Denetim Masası ayarlarını kontrol edin. Orada dikey eşitleme açık olabilir.

@Sénza hangi oyunlarda test ediyorsunuz?

League of Legends sadece.
Kullandığı işlemciyi, oynadığı oyunu bilmeden böyle bir yorum yapmak yanlış. Ayrıca GTX 1050 seviyesinde bir kart. CS:GO'da 350-400 FPS alır o işlemciyle.

NVIDIA Denetim Masası ayarlarını kontrol edin. Orada dikey eşitleme açık olabilir.

Kapali. Oyun icinde de kapali.

@Sénza farklı bir oyunda deneyebilir misiniz? Mesela CS:GO, Valorant vs benzeri oyunlarda test ederseniz iyi olur. Benim tahminimce ayarlar ile ilgili bir sorun var. Grafik ayarları varsayılan yapın. V-Sync kapalı şekilde ayarlayıp tam ekran seçeneğiyle oyunu tekrardan test ediniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı