GTX 960 2 GB nasıldır?

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim MSI H110M-PRO VD, Intel Pentium G4560, 8 GB DDR4 2133 MHz CRUCIAL, Nvıdıa GTX 750 Ti 2GB. Ben ekran kartımı sattım ve şuan'da uygun fiyata GTX 960 2 GB buldum elden test edip alacağım, alacağım GTX 960 referans tasarım herhangi bir farkı var mı eksileri veya artıları diğer tasarımlara göre? Resimlerini koydum alacağım ekran kartının.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının ısısı çok yüksekmiş ama fiyatı uygunsa alınabilir.
O kadar da fazla sıcaklık olduğunu düşünmüyorum. GTX 960 98 dereceye kadar dayanan bir karttır. Onun dışında referans tasarıma sahip, bunun hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim. Sizi yanlış yönlendirmek istemem, konu hakkında bilgi sahibi olan kişiler yazacaklardır.

Sıcaklık gayet normal. Ama bu seride referans soğutuculu modeller, özel soğutuculu modellere göre biraz daha sıcak ve sesli çalışırlar. Bu yüzden hız aşırtma limitleri de birazcık sınırlıdır.

Fiyatı uygunsa alınabilir. Alırsanız termal macun yenileme ve güzel bir temizlikle sesten ve sıcaklıktan daha az etkilenirsiniz. Kaliteli bir termal macun iyi olur. Son olarak da kendi testlerinizi yaparken sesine ve sıcaklıklara iyice dikkat edin. Çünkü bu görseldeki test sırasında fan sürekli en yüksek devirde çalıştırılmış olabilir.

Sıcaklık gayet normal. Ama bu seride referans soğutuculu modeller, özel soğutuculu modellere göre biraz daha sıcak ve sesli çalışırlar. Bu yüzden hız aşırtma limitleri de birazcık sınırlıdır.

Fiyatı uygunsa alınabilir. Alırsanız termal macun yenileme ve güzel bir temizlikle sesten ve sıcaklıktan daha az etkilenirsiniz. Kaliteli bir termal macun iyi olur. Son olarak da kendi testlerinizi yaparken sesine ve sıcaklıklara iyice dikkat edin. Çünkü bu görseldeki test sırasında fan sürekli en yüksek devirde çalıştırılmış olabilir.
Bu referans tasarım olayı kafamı karıştırıyor biraz, arkası kırmızı psp olması, çakma felan olup olmadığını nasıl en net anlarız, BIOS yüklenmiş de olabilir. Bu modelde kırmızı psp tasarımla gören oldu mu aranızda acaba, ben hiç bulamadım da internette.

Bu referans tasarım olayı kafamı karıştırıyor biraz, arkası kırmızı psp olması, çakma felan olup olmadığını nasıl en net anlarız, BIOS yüklenmiş de olabilir. Bu modelde kırmızı psp tasarımla gören oldu mu aranızda acaba, ben hiç bulamadım da internette.
BIOS modlama yapılmış olsa idi kartın sadece ismini değiştirebilirlerdi. Frekanslar normal duruyor emin olmak için alacağınız kişiden GPU-Z programını kullanarak ekran resmi atmasını isteyin ve alttaki siteden karşılaştırın. Eğer bir farklılık yok ise orijinaldır.
NVIDIA GeForce GTX 960

Ekran kartının sıcaklığı çok yüksekmiş ama fiyatı uygunsa alınabilir.
Yüksek değil. 70-75 derece normal. Otomatik fan hızı ayarlama özelliği yüzünden böyle olmuştur büyük ihtimalle. Ekran kartları, fan hızını sıcaklıkla doğru orantılı şekilde arttırıyor. Benim 950 otomatik fan ayarında yükte 70-73 derecelerde geziyor, elle fan hızını %100 yapınca sıcaklık 62 dereceyi geçmiyor.

BİOS modlama yapılmış olsa idi kartın sadece ismini değiştirebilirlerdi frekanslar normal duruyor emin olmak için alacağınız kişiden GPU-Z programını kullanarak ekran resmi atmasını isteyin ve alttaki siteden karşılaştırın eğer bir farklılık yok ise Orijinaldır.
NVIDIA GeForce GTX 960
Tamam teşekkür ederim.
BIOS modlama yapılmış olsa idi kartın sadece ismini değiştirebilirlerdi. Frekanslar normal duruyor emin olmak için alacağınız kişiden GPU-Z programını kullanarak ekran resmi atmasını isteyin ve alttaki siteden karşılaştırın. Eğer bir farklılık yok ise orijinaldır.
NVIDIA GeForce GTX 960
Ekran kartını nasıl test edebilirim, sağlam mı değil mi iyice anlamak için hangi programları önerirsiniz ?
NVIDIA GeForce GTX 960
Bir tek şurada sıkıntı var gibi yada bilmiyorum değerler normal mi sizce ?
NVIDIA GeForce GTX 960
Gta 5 test ettim fps değerleri çok iyi ve sıcaklık en fazla 70 dereceyi gördü, masaüstü 30 derece sizce iyi mi değerler ?
Bu da diğer test hızlıca 1080 çözünürlük de test ettim nasıl ?

Dosya Ekleri

• tst.png
    tst.png
    81,2 KB · Görüntüleme: 76
  • asdasd.png
    asdasd.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 67
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı