Çok uygun fiyatlılar 2.el olanlar çok aklıma yatıyor ama gerçekten çok büyük risk.Geçebilirsin. RX 580 ama 2. el sakın alma. İşlemci darboğaz olmaz. PSU hayli hayli yeter.
Çok uygun fiyatlılar 2.el olanlar çok aklıma yatıyor ama gerçekten çok büyük risk.Geçebilirsin. RX 580 ama 2. el sakın alma. İşlemci darboğaz olmaz. PSU hayli hayli yeter.
Çok uygun fiyatlılar 2.el olanlar çok aklıma yatıyor ama gerçekten çok büyük risk.
İndirimleri bekleyeceğiz o zaman deseneGerek yok.
Sıfır 1650 Super veya indirimden 5500XT 4 GB Evo alın.
Gaming gecelerinde sürekli indirime giriyor.
Ortalama 1500-1600TL'ye düşüyor sanırım.
Neden 2.el almasın?Geçebilirsin. RX 580 ama 2. el sakın alma. İşlemci darboğaz olmaz. PSU hayli hayli yeter.
Neden 2.el almasın?
Çok uygun fiyatlılar 2.el olanlar çok aklıma yatıyor ama gerçekten çok büyük risk.
Çok haklısın bir kaç tane RX 570 ve 580 buldum gerçekten uygun fiyata ama anladığım minigin performans etkisinden ziyade ömrünü kısaltıyor aldığım kartın 5 ay sonra çöpe atmak istemem biraz riskli oluyor. 5 veya 6 ay mining yapılmış kartlar pek etkilenmiyor diye okudum ama satıcıya güvenmekte zor oluyor bu durumda.Dostum risk falan yok param olsun gene 2.el alırım . Güzelce testlerini yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz ben 2.el 600 TL'ye RX570+450W PSU bulmuştum yani ben neden gidip bunun sıfırına o kadar para vereyim.
Benim dediğim kart miningli değildi furmark testi falan yaparsan sıcaklıklara bakarak anlarsın zaten satıcıya güvenme konusunda haklısın.Çok haklısın bir kaç tane RX 570 ve 580 buldum gerçekten uygun fiyata ama anladığım minigin performans etkisinden ziyade ömrünü kısaltıyor aldığım kartın 5 ay sonra çöpe atmak istemem biraz riskli oluyor. 5 veya 6 ay mining yapılmış kartlar pek etkilenmiyor diye okudum ama satıcıya güvenmekte zor oluyor bu durumda.
Benim dediğim kart miningli değildi FurMark testi falan yaparsan sıcaklıklara bakarak anlarsın zaten satıcıya güvenme konusunda haklısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.