GTX 960 2 GB'tan RX 570 veya 580'e geçsem sıkıntı çıkarır mı?

Artık neredeyse 1660S gücünde 5500 XT. Ve en azından daha az güç harcayıp daha az ısınıyor.

Çok uygun fiyatlılar 2.el olanlar çok aklıma yatıyor ama gerçekten çok büyük risk.

Gerek yok.
Sıfır 1650 Super veya indirimden 5500XT 4 GB Evo alın.
Gaming gecelerinde sürekli indirime giriyor.
Ortalama 1500-1600TL'ye düşüyor sanırım.

Çok uygun fiyatlılar 2.el olanlar çok aklıma yatıyor ama gerçekten çok büyük risk.

Dostum risk falan yok param olsun gene 2.el alırım . Güzelce testlerini yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz ben 2.el 600 TL'ye RX570+450W PSU bulmuştum yani ben neden gidip bunun sıfırına o kadar para vereyim.

Dostum risk falan yok param olsun gene 2.el alırım . Güzelce testlerini yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz ben 2.el 600 TL'ye RX570+450W PSU bulmuştum yani ben neden gidip bunun sıfırına o kadar para vereyim.
Çok haklısın bir kaç tane RX 570 ve 580 buldum gerçekten uygun fiyata ama anladığım minigin performans etkisinden ziyade ömrünü kısaltıyor aldığım kartın 5 ay sonra çöpe atmak istemem biraz riskli oluyor. 5 veya 6 ay mining yapılmış kartlar pek etkilenmiyor diye okudum ama satıcıya güvenmekte zor oluyor bu durumda.

Benim dediğim kart miningli değildi furmark testi falan yaparsan sıcaklıklara bakarak anlarsın zaten satıcıya güvenme konusunda haklısın.

Benim dediğim kart miningli değildi FurMark testi falan yaparsan sıcaklıklara bakarak anlarsın zaten satıcıya güvenme konusunda haklısın.

Hiçbir şey anlayamazsin. Adam karta mining yapar sonra -100UV'de kartı çalıştırır sen de oh ne güzel 65 derece oynuyorum diye sevinirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…