GTX 960 2G vs GTX 1050

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce GTX 1050 ve 1050 ti duyuruldu ve sanırım sistem özellikleri de açıklandı. Bu kart şu an hangi seviyede Nvidia'nın hangi kartına denk?

Araya oturur diyorsanızda fiyat olarak 960dan ucuz olması beklenmemeli ben 800 ve üstü fiyat bekliyorum

Konuşulan 510 lira çok komik rakamlar bence(aslında olması gereken)

GTX 960 4GB ekran kartını RX 470 ile değiştirdim CW sorunu hariç çok memnumum. RX 470 alabiliyorsan al. AMD'nin bu kartı çok iyi bence.

GTX 1050 Ti modeli tahminimce GTX 960'ın güç girişsiz versiyonu olacak. GTX 1050'de RX 460'la rekabet edecektir diye düşünüyorum.
Bende GTX1050'nin (eğer çıkarsa ki çıkacak gibi duruyor) RX 460 ile rekabet edeceğini düşünüyorum ama beklemeye değmez gibi çünkü NVIDIA RX 460 performansında ama 1000TL kadar olan bir kart çıkaracak gibi duruyor. Büyük ihtimallede bizim yazılımımız ve soğutmamız daha iyi sözleriyle satacaklardır.

GTX 960 4GB ekran kartını RX 470 ile değiştirdim CW sorunu hariç çok memnumum. RX 470 alabiliyorsan al. AMD'nin bu kartı çok iyi bence.

Hayırlı olsun güle güle kullanın :).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı