GTX 960 4 GB kaç sene daha gider?

İşini görmediği yere kadar gider. Kimi ultra takıntısı olanlara göre şimdi bile bitik bir karttır öte yandan kimisi için de biraz ayar kısarım sorun değil 60 FPS'i hala birçok senaryoda alabiliyorum diyenler için de idare eden bir karttır. Beklentiye ve kişisel tatminkarlık düzeyine göre değişebilen, senaryosuna özgü öznel bir durum.

Kartın piyasası 3K civarında şu an, satış yapılmak isteniyorsa +200/-200 konularak ilan açılabilir.

İşini görmediği yere kadar gider. Kimi ultra takıntısı olanlara göre şimdi bile bitik bir karttır öte yandan kimisi için de biraz ayar kısarım sorun değil 60 FPS'i hala birçok senaryoda alabiliyorum diyenler için de idare eden bir karttır. Beklentiye ve kişisel tatminkarlık düzeyine göre değişebilen, senaryosuna özgü öznel bir durum.

Kartın piyasası 3K civarında şu an, satış yapılmak isteniyorsa +200/-200 konularak ilan açılabilir.
Çok iyi özetlemişsiniz hocam bunu kopyalayın benzer konulara lazım olur 😁

Hala çok güçlü bir karttır ülkemize göre bende de mevcut. Ama benimki maalesef 2GB. VRAM bazı oyunlarda yetersiz kalıyor ama çoğu oyunu yağ gibi oynuyorum yine de. Hiç overclock yapmadım. BF5 mesela. RDR2 de açtım fakat vram sınırı aştığı için 1080p oynamama izin vermedi ben de 720p açtım, yine yağ gibiydi. VRAM olsa tadından yenmeyecekti. GTA 5 gibi kalabalık oyunlarda harita yüklenirken VRAM'den dolayı drop sorunları oluyor sadece.

Ben bu karta sahip arkadaşlara 1-2 yıl daha beklemelerini ardından RTX 3050 almalarını tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı