GTX 960 540 MHz Sabitlenme Sorunu

Brk7

Hectopat
Daha fazla  
Msi GTX 960 2G modeline sahip. Ekran kartının bu 3. ayı ancak ilk aldığım günden beri hafta en az bir kez 540 Mhz'e sabitleniyor. Ekran kartını söküp takıyorum farklı yollar deniyor bazen düzeliyor bazen 1-2 gün sonra kendiliğinden düzeliyor. Forumdaki Recep Abinin açtığı konuya da baktım ancak nafile. @Recep Baltaş @Ali Güngör lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Daha öncede konu açtım ama bir çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner'ı güncelleyin, sorun muhtemelen ekran kartınızda değil kullandığınız takip yazılımında. Bunun sağlamasını herhangi bir oyunda performans ölçümüyle yani FPS'ye bakarak yapabilirsiniz.

MSI Afterburner'ı güncelleyin, sorun muhtemelen ekran kartınızda değil kullandığınız takip yazılımında. Bunun sağlamasını herhangi bir oyunda performans ölçümüyle yani FPS'ye bakarak yapabilirsiniz.

Sürücüler her şey en günceli. 60 FPS sabit oynadığım oyun birden 15'lere düşüyor ve o şekilde devam ediyor, bi anda düşüp tekrar yükselmiyor. Ondan sonra bakıyorum mHz değerine ve ne zaman böyle bir şey yaşasam 540 mHz sabit oluyor frekansı, oyunlar kasıyor.

Aynı sorunu GTX 750 Ti'ım da yaşıyordum. Masaüstü durumunda, 175 Mhz'de, sabitleniyordu. LoL'ü bile 30 FPS'te oynayamıyordum. Sürücülerimi güncellediğimde sorunum çözüldü. Ondan önceleri aynıydı, PC'me reset atarak çözüyordum. Umarım sizinki de çözülür.

Teşekkürler, Benim sürücüler her şey güncel ve artı olarak PC'ye reset atınca da geçmiyor. Ekran kartının kronik bir sorunu olabilir mi acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı