Çözüldü GTX 960 Ani FPS Düşüşleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WarFire

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarımı bundan yaklaşık 2 yıl önce aldım. İçindekiler GTX960 4 GB Ekran kartı, Intel Core i5 6400 İşlemci, 8 GB 2333 MHz RAM, Ana Kart Bazooka B-150M.
Ekran kartımın sıcaklığı genelde 55 60 derece arası sıcaklıkta bulunuyor. 0 DB özelliği aktif halde. Normalde aldığım FPS değerleri CS için 150-215 arası, sis bombası vb durumlarda 140 düşebiliyor fakat son zamanlarda FPS düşmesi alıyorum. Bir anda 210 FPS'den 20,30,40 FPS'lere düşüşlere maruz kalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz bir resim seç ve o şekilde dene bakalım FPS düşmesi olacak mı?
Önceden arka plan slayt şeklindeydi şimdi tek resim'e geçince sıkıntı olmadı öğlen işten gelip biraz yükleneyim bilgisayara sonuç görülür. Yardımız için teşekkür ederim.
Sorun şimdilik çözülmüştür (ana ekranı slayt gösterisinden çıkartınca)

Önceden arka plan slayt şeklindeydi şimdi tek resim'e geçince sıkıntı olmadı öğlen işten gelip biraz yükleneyim bilgisayara sonuç görülür. Yardımız için teşekkür ederim.
Sorun şimdilik çözülmüştür (ana ekranı slayt gösterisinden çıkartınca)

Rica ederim arkaplan resim değişimini 1 saat yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı