Emre Can SAYILIR
Hectopat
Daha fazla
960'ın üzerinde VGA portu bulunmamakta. Bu nedenle monitörlerimin 1 girişini DVI, bir girişini HDMI kullanarak sağlıyorum. Monitörlerimin ikisi de Casper marka olup biri 18.5 inç diğeri 19 inç. 18.5 inç ve DVI portu kullandığım monitör sorunsuz bir şekilde görüntü veriyor fakat HDMI portu kullandığım monitörden sadece 1 şekilde görüntü alabiliyorum bunu da ASUS'un GPU Tweak II ROG versiyonunu kullanarak yapıyorum ama görüntü geldiğinde çözünürlük 1024x768 olarak geliyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise Cable Not Connected hatası alıyorum. Daha önce başına gelmiş birisi yardımcı olursa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler. Hayırlı akşamlar.
Alttaki fotoğrafta görüldüğü gibi eğer Always 3D Clock'u açarsam ekran geliyor fakat çözünürlük değişmiyor.
Bu aşağıdaki fotoğrafta ise HDMI port'u ekran Cable Not Connected hatası veriyor.
Güncel. Yardım edebilecek biri var mı günlerdir aramadığım forum, video kalmadı. En ufak fikri olan çekinmeden yazsın lütfen.
Merhaba Sorunu tam 1 Ay 7 Gün sonra çözdüm. Hdmi ile Vga'yı aynı anda kullanmaya sistem izin vermiyor. Display port, vga dönüştürücü kullanırsanız sorun çözülüyor bir uca dvi-vga, diğer uca display to vga taktığınız zaman sorun çözülüyor.
Alttaki fotoğrafta görüldüğü gibi eğer Always 3D Clock'u açarsam ekran geliyor fakat çözünürlük değişmiyor.
Bu aşağıdaki fotoğrafta ise HDMI port'u ekran Cable Not Connected hatası veriyor.
Güncel. Yardım edebilecek biri var mı günlerdir aramadığım forum, video kalmadı. En ufak fikri olan çekinmeden yazsın lütfen.
Merhaba Sorunu tam 1 Ay 7 Gün sonra çözdüm. Hdmi ile Vga'yı aynı anda kullanmaya sistem izin vermiyor. Display port, vga dönüştürücü kullanırsanız sorun çözülüyor bir uca dvi-vga, diğer uca display to vga taktığınız zaman sorun çözülüyor.
Son düzenleme: