Gtx 960 DSR Teknolojisi Çalışmıyor

Ama GTA 5 de 4k oynadım az önce DSR ile ? Birde GeForce Experience oyunlarımı algılamıyor GTA 5 hariç. Oyunlarım GTA 4 Witcher 3 Fallout 4 GTA Liberty City GTA Vice City GTA 3 GTA SA Far Cry 3.

Son düzenleme:
Ama GTA 5 de 4k oynadım az önce DSR ile ? Birde GeForce Experience oyunlarımı algılamıyor GTA 5 hariç. Oyunlarım GTA 4 Witcher 3 Fallout 4 GTA Liberty City GTA Vice City GTA 3 GTA SA Far Cry 3.

Oyunları hangi klasöre yüklediysen konumunu programa ekle.

Screenshot_1.jpg

Monitörde tek vga ve dvi girişi var nasıl geçebilirim?

Sağ tarafta, saatin olduğu yerde, nvidia Geforce experience simgesine gelip sağ tıkla ve nvidia contro paneli aç. Açılan pencerede resimdekine benzer şekilde DSR Factors kısmını open yani açık yap. Orada seç 4x seçeneği 4K'yı açacaktır.

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Oyunları hangi klasöre yüklediysen konumunu programa ekle.

Eki Görüntüle 118768

Sağ tarafta, saatin olduğu yerde, nvidia Geforce experience simgesine gelip sağ tıkla ve nvidia contro paneli aç. Açılan pencerede resimdekine benzer şekilde DSR Factors kısmını open yani açık yap. Orada seç 4x seçeneği 4K'yı açacaktır.

Eki Görüntüle 118770

Eki Görüntüle 118772
Yapıyorum hatta hepsini tikliyorum ancak 4k oyunlarda veya masaüstünde gözükmüyor hiçbiryerde gözükmüyor 2k falanda yapılmıyor.

GTA 5 gibi bir oyunu GTX 960 ile nasıl 4K'da oynayabildiniz? :D
Kendi reklamımıda yapıyım :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı