Gtx 960 DSR'da oyun oynamak

resulhan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhaba...
Ben yakın zamanda gtx 960 alacağım
Ve nvidia nın sunduğu özelliklerden yararlanmak istiyorum buna örnek dsr.
Ben bu ekran kartıyla DSR'da Cod mw2 ve mw3 gibi oyunları yada gta 4 ü kasmadan dsr da oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
cs go ve free to play oyunları ,mobaları kesinlikle ultra ayarlarda 4 k oynayabilirsin ama 4k deyip bf ve ya gta gibi oyunları ultra da açmak hayal olur zaten bu da işin fantezisi aslında 4k günümüzde oyunlar konusunda bence gereksiz, ha şunu da söyleyeyim bf 4 te bütün ayarları low ya da mid. e çekip 4 k 50 60 fps oynayabilirsin belki, güncel sürücüler, darboğaz yapmayan iyi bir işlemci ve 8 gb ram ile, bu konu hakkında ben de baya araştırma yapmıştım çünkü ben de ddr4 gtx 960 lı 3000 tl ye güzel bir sistem toplayacağım umarım yazdıklarım işine yarar fakat unutma bu kart +k da orta performans verir esas amacı 1080 p de yüksek grafikler ve süper fps tir (970 980 kadar olmasa da)

DSR nin eşdeğeri olan VSR teklonojisi ile R9 270x kartımda neredeyse 1080p ile aynı fpsde 1440p yani 2 k oynayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı