GTX 960 Ekran Kartı 540 MHz Sabitlenme Sorunu

Brk7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI GTX 960 2G ekran kartına sahibim, Technopat'ın videosunda afterburner ile 150 MHz'lık bir overclock yaptıklarını gördün bende yapmak istedim ancak ekran kartı 540 MHz'e sabitlendi, ekran kartını çıkarıp tekrar takınca düzelmişti ancak daha sonra tekrar denediğimde yine aynı sorun ortaya çıktı bu sefer ekran kartını çıkartıp tekrar takınca da düzelmedi. Ne yapmam lazım? Ayrıca Recep Baltaş'ın bu sorunla ilgili açtığı konuya baktım ancak GPU Tweak yüklü değil galiba bilgisayarda bulamadım, program ekle/kaldır menüsünde de çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum performans vermiyordur, masaüstü frekansı senin belirttiğin. Hatta o bile fazla yani. GPU Tweak yazılımını yüklemene gerek yok ASUS marka değil çünkü. MSI Afterburner yazılımını yükle. Sonra GpuZ yükle test et, maksimum frekansını stabil çalışıp çalışmadığını. Sonra oyunlarda benchmark yaparsın. Ekran kartını çıkarıp takmanada hiç gerek yok. Güncel yazılım kullan, yazılım hatasıda olabilir çünkü. Ekleyebileceğim şuan başka bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı