GTX 960 Ekran Kartı Çalışmıyor

haserta98

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bugün işlemci soğutucusu, güç kaynağı ve EVGA GTX 960 4 GB ekran kartı aldım.
Her şeyi yerleştirdim, montajını sorunsuz bir şekilde yaptığımı düşünüyorum. Fakat bilgisayarımı açtığım zaman her fan dönüyor. Bir tek ekran kartınını fanı ara sıra dönüyor. Yani devamlı bir şekilde dönmüyor.
Bilgisayarımda açılmıyor bu sebepten dolayı heralde ve ya açılıyor ben görüntü alamıyorum. Herhangi bir parçayı eksik mi taktım bilemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini detaylı bir biçimde yazarsanız yardım etmemiz kolaylaşır.
Sorununuza gelince, aynı sıkıntı çok yakın bir arkadaşımın başına geldi. Sonra anladık ki bağlantılarda hata yapmış ama yaptığı hatanın tam olarak nerede olduğunu hatırlayamıyorum ya ekran kartı ya da anakarttaydı. Bir daha gözden geçirin derim.

Ben kuzeniyim. Bilgisayara parcalari birlikte taktik. Sistem ozellikleri soyle:
Fx 8350
M5A97 Evo R2.0
8 GB tek modül
Yeni takdiklarimiz,
Evga Gtx960 4GB
Corsair vs650 W
Cooler Master Hyper evo212

Bilgisayar aciliyor, ekran gelmiyor. Ama kendiside kapanmiyor. Ben soyle dusunuyorum. Eski karti takip, yeni kartin suruculerini yüklendikten sonra tekrar deneyelim. Olur mu sizce ?
(Telefondayim)

Kasanın bağlantı kablolarının fotoğrafını yüklerseniz herhangi bir yalnışlık var mı diye bakarız, doğru taktım diyorsanız;
Ekran kartınızı çıkarıp onboard bağlantı ile görüntü alabilecekmisiniz test edin, zira kartınız hatalı gelmiş olabilir veya statik elektrik vs. gibi birşeyden bozulma olabilir.
Sıkıntı ekran kartında değilse anakartın bios pilini çıkarıp bir takın.
Sıkıntı anakartta değilse bilgisayarı başka bir RAM ile çalıştırmayı deneyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı