NuxD Decapat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 118 2 Kasım 2020 #1 GTX 960 4 GB ekran kartımın bir fanının 1 yaprağı kırık. Yeni fan alırken neye dikkat etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2020
Furkan_M Decapat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2020 #2 NuxD dedi: GTX 960 4 GB ekran kartımın bir fanının 1 yaprağı kırık. Yeni fan alırken neye dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz alakasız olacak ama fanın kırık parçası elinizde ise fanı söküp japon ile fana yapıştırabilirsiniz. Benim başıma böyle bir şey gelmişti parçayı fana yapıştırdım sorunsuzca uzun süre kullandım. Artı 0 Eksi
NuxD dedi: GTX 960 4 GB ekran kartımın bir fanının 1 yaprağı kırık. Yeni fan alırken neye dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz alakasız olacak ama fanın kırık parçası elinizde ise fanı söküp japon ile fana yapıştırabilirsiniz. Benim başıma böyle bir şey gelmişti parçayı fana yapıştırdım sorunsuzca uzun süre kullandım.
yigitsavas Decapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 774 Çözümler 2 Yer izmir/güzelbahçe 2 Kasım 2020 #3 Hangi marka hangi model. Google'a marka model fan yazın çıkar. Artı 0 Eksi