GTX 960 fanı dönmüyor

Lüfer

Kilopat
i5 3470 ile GTX 960 kullanıyordum. Sorunsuz bir şekilde çalışıyordu.
Yeni işlemci anakart RAM vs aldım, hafif temizlik yapayım dedim ekran kartına bir tane pervanesi (12 tane olan 1 plastik) kırıldı. Sonra tekrar taktım sistem çalışıyor. Fakat ekran kartının fanı dönmüyor. Monitörle ekran kartını başlamadım görüntü geliyor mu diye. Sizce ne yapmalıyım?
@Caner Uncu

İşlemci : R5 3600
Anakart : B350M-K
PSU : FSP 500 60AHBC

Ek olarak kartın fanı dönüyor gibi oluyor fakat dönmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart çift fanlıysa diğer fan dönüyor mu? Yerinden çıkmış olma ihtimali var mı?

İki fanda dönmüyor, elektrik geliyor gibi fan hareket ediyor az bir şey fakat tutan bir şey varmış gibi duruyor 10 saniyede bir oluyor bu.

Yerinden çıktığını nasıl anlayabilirim? Fotoğraf atabilirim. Hangi açıdan atmalıyım?

Yerinden çıktığını nasıl anlayabilirim? Fotoğraf atabilirim. Hangi açıdan atmalıyım?
Hocam yerinden çıkmamıştır muhtemelen, öyle olsa hiç dönmez diye tahmin ediyorum. Dönüp geri durduğunu söylediniz.

PC ilk açılışta ekran kartı fanı döner, daha sonra durur. Sizin kartınızda bu özellik olabilir. Rica etsem herhangi bir oyuna girip test eder misiniz? Sıcaklıkları da kontrol edin bu sırada.

Hocam yerinden çıkmamıştır muhtemelen, öyle olsa hiç dönmez diye tahmin ediyorum. Dönüp geri durduğunu söylediniz.

PC ilk açılışta ekran kartı fanı döner, daha sonra durur. Sizin kartınızda bu özellik olabilir. Rica etsem herhangi bir oyuna girip test eder misiniz? Sıcaklıkları da kontrol edin bu sırada.
Test edip dönüyorum.

Test edip dönüyorum.

GPU sıcaklığını nereden kontrol edebilirim?

Hocam az önce sistem açıldı fanlar çalışıyordu MSI Afterburner üzerinden kontrol ettim fakat reboot attım sisteme. Ekran gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı