GTX 1650 fanı dönmüyor

Hocam şu an bir tekrar denedim fan dönmeye başladı eğer bozuksada servise gönderemem 2. el parça zaten yeni sisteme geçeceğim satarım parça niyetine.

Thermal Grizzly Conductonaut kullan bence 20 derece düşürürsün öyle götürür. Ama devreyi kaplaman lazım metalik olduğundan.

3. Taraf uygulama sayesinde fanın hızını manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Mesela msi center sayesinde manuel olarak hem karta overclock hem de fan hızını yönetme özellikleri var.
geforce experience menüsünden fan hızı hedefini %100 yaptım suan 800 rpm ile 1000 rpm arası değişiyor

Şu an dönüyorsa sıkıntısı yoktur herhalde. Bir kez daha durarsa tekrar döndürün ve bir daha durabilirse diye bir gözleyin nasıl ve neden duruyor diye.

Tamamdır teşekkür ederim ayrıca bir şey sorayım hemen Valorant'ta şu an işlemci kullanımı %30 ve 65 derece
Ekran kartı kullanımı %70 ile 90 arası ve 70 derecelerde geziyor
İşlemcim R5 2600 sizce normal mi?

Tamamdır teşekkür ederim ayrıca bir şey sorayım hemen Valorant'ta şu an işlemci kullanımı %30 ve 65 derece
Ekran kartı kullanımı %70 ile 90 arası ve 70 derecelerde geziyor
İşlemcim R5 2600 sizce normal mi?
hocam merhaba. Gtx1650 ekran kartına sahibim ve kasamı temizledikten sonra ekran kartı fanı dönmemeye başladı. Bilgisayarda ve ekran kartında hiçbir sorun yok fakat sadece fan dönmüyor. Sizinki gibi ısı derecesi yükseldiğinde de dönmüyor. 93 dereceye kadar çıkardım yine dönmedi. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Hocam merhaba. GTX1650 ekran kartına sahibim ve kasamı temizledikten sonra ekran kartı fanı dönmemeye başladı. Bilgisayarda ve ekran kartında hiçbir sorun yok fakat sadece fan dönmüyor. Sizinki gibi ısı derecesi yükseldiğinde de dönmüyor. 93 dereceye kadar çıkardım yine dönmedi. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba?

Hocam çözemedim fanında sıkıntı var dijital değil mekanik bir problem. Şu an kart kenarda duruyor. Güvendiğiniz bir bilgisayarcıya götürün bence hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı