GTX 960 i3-6100 sistem PUBG performansı

lozenge

Megapat
Herkese merhaba. Ufak bi sorum olacaktı. Şimdi ben BF1`i Ultra ayarlarda 45, 50, 55, 60 FPS arasında çok rahat oynayabiliyorum (Story Modda). İşlemcim 60-65 derece %65 %75 kullanım, ekran kartım ise 1900 MB kullanım 60-61 derece göruyor. RAM kullanım ise 8 GB BF1'de. Yakın zamanda PUBG`yi satın aldım. Oyunu AKN yüzünden indiremedim ve sonraki ay indirmek zorunda kaldım. Acaba PUBG`yi BF1 gibi Ultra ayarlarda oynayabilir miyim?

Sistemim:
•i3-6100 3.70 GHz
•16 GB RAM
•MSI GeForce GTX 960 2 GB

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra olmasa bile yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. 16 GB RAM olması anlık donmaları keser. Rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Gece 2 8 arası akn işlemiyor o zaman indirebilirsiniz oyunu. 960 1050 seviyesinde bir kart aşağı yukarı aynı performansı vereceklerdir.

Ultra ve yüksek ayarlar o sistem ile zor. Ayarlar normalde olacak, görüntü ayarları ise yüksek de olacak. Bu şekilde 60 FPS altına inmezsin. Bu da yeterlidir. Maalesef PUBG'un BF1 kadar iyi optimizasyonu yok. Medium ayarlarda 8 GB RAM yetecektir. 6 civarı harcıyor.

Sizce PUBG oyununun ani donmalar yapmasının sebebi işlemci yüzünden mi, işlemci soğutucu yüzünden mi(soğutmada yetersizlik stokfan), yoksa ram yetersizliğinden midir?

• Anakart: MSI B150M Gaming Pro
  • CPU: Intel Core i5-6500 3.2 GHz
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970 4GB
  • RAM: Kingston HyperX 4GB x2 8GB DDR4 RAM

Dosya Ekleri

• bu.png
    283,1 KB · Görüntüleme: 61
Oyunu vsync açık oynayın ve 8gb RAM daha ekleyin aynı modülden .

4ram slotunuz varsa masrafa gerek kalmadan aynı kitten alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…