Barış Günderen
Hectopat
4ram slotunuz varsa masrafa gerek kalmadan aynı kitten alabilirsiniz.
Aynı kitten kastınız nedir üzgünüm anlayamadım.
4ram slotunuz varsa masrafa gerek kalmadan aynı kitten alabilirsiniz.
Kingston Hyperx 4x2 GB ddr 4 ram
Ultra olmasa bile yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. 16 GB RAM olması anlık donmaları keser. Rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.
Gece 2 8 arası akn işlemiyor o zaman indirebilirsiniz oyunu. 960 1050 seviyesinde bir kart aşağı yukarı aynı performansı vereceklerdir.
Aslında buna benzer bi konu açmıştım. Fakat, BF1`i ultrada rahat oynayınca PUBG`u ultra oynayabilir miyim diye düşündüm.Ultra ve yüksek ayarlar o sistem ile zor. Ayarlar normalde olacak, görüntü ayarları ise yüksek de olacak. Bu şekilde 60 FPS altına inmezsin. Bu da yeterlidir. Maalesef PUBG'un BF1 kadar iyi optimizasyonu yok. Medium ayarlarda 8 GB RAM yetecektir. 6 civarı harcıyor.
Medium ayarlarda rahatlıkla 60fps ortalaması alırsınız, Low ve very low ayarlarda zaten 100fps lere kadar çıkarsınız..Herkese merhaba. Ufak bi sorum olacaktı. Şimdi ben BF1`i Ultra ayarlarda 45, 50, 55, 60 FPS arasında çok rahat oynayabiliyorum (Story Modda). İşlemcim 60-65 derece %65 %75 kullanım, ekran kartım ise 1900 MB kullanım 60-61 derece göruyor. RAM kullanım ise 8 GB BF1'de. Yakın zamanda PUBG`yi satın aldım. Oyunu AKN yüzünden indiremedim ve sonraki ay indirmek zorunda kaldım. Acaba PUBG`yi BF1 gibi Ultra ayarlarda oynayabilir miyim?
Sistemim:
•i3-6100 3.70 GHz
•16 GB RAM
•MSI GeForce GTX 960 2 GB
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ram miktarı tam sınırda karşılıyor ama Ram dan dolayı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, driverlerınızın güncelliğini ve Pubg'deyken arka planda uygulamaların açık olup olmadığını kontrol edin..Sizce PUBG oyununun ani donmalar yapmasının sebebi işlemci yüzünden mi, işlemci soğutucu yüzünden mi(soğutmada yetersizlik stokfan), yoksa ram yetersizliğinden midir?
- Anakart: MSI B150M Gaming Pro
- CPU: Intel Core i5-6500 3.2 GHz
- Ekran Kartı: MSI GTX 970 4GB
- RAM: Kingston HyperX 4GB x2 8GB DDR4 RAM
Medium ayarlarda rahatlıkla 60fps ortalaması alırsınız, Low ve very low ayarlarda zaten 100fps lere kadar çıkarsınız..
Ram miktarı tam sınırda karşılıyor ama Ram dan dolayı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, driverlerınızın güncelliğini ve Pubg'deyken arka planda uygulamaların açık olup olmadığını kontrol edin..
Kingston Hyperx 4x2 GB ddr 4 ram
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.