GTX 960 i3-6100 sistem PUBG performansı

Ultra olmasa bile yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. 16 GB RAM olması anlık donmaları keser. Rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.
Gece 2 8 arası akn işlemiyor o zaman indirebilirsiniz oyunu. 960 1050 seviyesinde bir kart aşağı yukarı aynı performansı vereceklerdir.
Aslında buna benzer bi konu açmıştım. Fakat, BF1`i ultrada rahat oynayınca PUBG`u ultra oynayabilir miyim diye düşündüm.

Medium ayarlarda rahatlıkla 60fps ortalaması alırsınız, Low ve very low ayarlarda zaten 100fps lere kadar çıkarsınız..

Ram miktarı tam sınırda karşılıyor ama Ram dan dolayı bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum, driverlerınızın güncelliğini ve Pubg'deyken arka planda uygulamaların açık olup olmadığını kontrol edin..

Bütün driverleri güncel tutuyorum sırf bu sorun yüzünden dikkat ediyorum. PUBG oynayacağım zaman arkada çalışan ve kapatılabilecek her türlü uygulamayı kapatıyorum ama bir sonuç alamıyorum.
Kingston Hyperx 4x2 GB ddr 4 ram

Kingston HyperX Fury Black 8GB(2x4GB) 2666MHz DDR4 Ram Fiyatı bu ram uyumlu mudur sizce.

Dosya Ekleri

• asdadadadsadasd.PNG
    13,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Alıntısı.PNG
    18,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…