GTX 960 i7 3770 sistem GTA 5 ve PUBG oynatır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topluyorum. i7 3770 işlemci, GTX 960 2 GB ekran kartı ve 12 GB RAM. Ben bu sistemle Low ayarlarda PUBG ve GTA 5 tarzı oyunlar oynayabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topluyorum. i7 3770 işlemci, GTX 960 2 GB ekran kartı ve 12 GB RAM. Ben bu sistemle Low ayarlarda PUBG ve GTA 5 tarzı oyunlar oynayabilir miyim?

i7 3770 RX 6400 8 GB RAM sisteme sahibim GTA 5 iyi güzel fakat Online'da FPS iyi değil onun dışında güzel.

GTA 5 i yüksek ayarlarda PUBG orta yarlarda rahat oynarsın.
kanka gerçekten çok sağol :D içimde baya bi şüphe vardı sayende kurtuldum onlardan

i7 3770 RX 6400 8 GB RAM sisteme sahibim GTA 5 iyi güzel fakat Online'da FPS iyi değil onun dışında güzel.
ya ben arkadaşımla online oynamak için topluyorum hemen hemen en düşük ayarlara alsam iki kişi gezebilir miyiz online da

Kanka gerçekten çok sağ ol :D içimde bayağı bir şüphe vardı sayende kurtuldum onlardan.

Ya ben arkadaşımla Online oynamak için topluyorum hemen hemen en düşük ayarlara alsam iki kişi gezebilir miyiz Online da.

Online da genellikle işlemciye yüklenir aynı sistemin ekran kartı farklı sadece benimki biraz daha iyi olmasına rağmen FPS'im 50'lerde.

Online da genellikle işlemciye yüklenir aynı sistemin ekran kartı farklı sadece benimki biraz daha iyi olmasına rağmen FPS'im 50'lerde.
peki hangi ayarlarda oynuyorsun

bide benim bildiğim gta 5 te 30 fps nin üstü akıcı oluyor yalnışım varsa düzeltebilirsin

Onun hakkında bir fikrim yok bu akşam ben yüklemeyi düşünüyorum oynayıp değerleri size iletirim.
sağol dostum bu arada burası ne güzel bi sosyal ağ mış vallahi 3 4 haftadır kesin bulamadığım bilgileri yarım saate buldum :) senden haber bekliyorum allaha emanet ol hayırlı geceler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı