GTX 960 için 2G yeterli midir?

Bismarck

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi forumlar arkadaşlar.
Kafama takılan bir husus oldu sizler ile paylaşmak istedim. Sizce GTX 960 için 2GB VRAM yeterli midir?

Çözünürlük olarak 1080p kullanacaksan yeterli bence. Ha yok 4K istiyorsan, birden fazla ekranda ağır programlar kullanacaksan yetmeyebilir. Bende de Asus GTX960 2GB var, bence yeterli, henüz pek de ağır oyun oynamamış olsam da. GTA V'te yetmiyor, onu görüyoruz. Fakat onu sınırlayınca herhangi bir takılma da olmuyor testlere göre. Ben bütçem son zorlamalarda olduğu için almadım, eğer verebilecek bir 100TL paran varsa tabi ki almanı tavsiye ederim. Ha yoksa gördüğüm kadarıyla bir problem olmuyor.

Çözünürlük olarak 1080p kullanacaksan yeterli bence. Ha yok 4K istiyorsan, birden fazla ekranda ağır programlar kullanacaksan yetmeyebilir. Bende de Asus GTX960 2GB var, bence yeterli, henüz pek de ağır oyun oynamamış olsam da. GTA V'te yetmiyor, onu görüyoruz. Fakat onu sınırlayınca herhangi bir takılma da olmuyor testlere göre. Ben bütçem son zorlamalarda olduğu için almadım, eğer verebilecek bir 100TL paran varsa tabi ki almanı tavsiye ederim. Ha yoksa gördüğüm kadarıyla bir problem olmuyor.
Yorumunuz için teşekkürler. Söylediklerinizi baz alarak bir karar vermeye çalışacağım.

GTX 960 için söyle söyleyeyim (bizzat kullanıyorum) R9 380 gibi iyi bir alternatifi varken almanı önermem.
İlla alacağım dersen param varsa 4 GB yoksa 2 GB al. (R9 380 için de aynı şey geçerli)
Hatta para konusunda uygun olacaksa R9 380x - R9 390 bile düşünülebilir.
Bütçen ne kadar? Daha net yardımcı olabilirim eğer bilgi verirsen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı