GTX 960 için 3100TL sistem önerisi

Bütçe
3100TL

batumeister

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem bu şekilde. Sadece bu parçalara ihtiyacım var; kasa, PSU, ekran kartım ve harddiskim var. Bu sisteme 600W 80 Plus güç kaynağı yeter mi? Kullanacağım ekran kartı GTX 960 2 GB. Bu bütçeye uygun güzel donanım önerilerine açığım.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçem bu şekilde. Sadece bu parçalara ihtiyacım var; kasa, PSU, ekran kartım ve harddiskim var. Bu sisteme 600W 80 Plus güç kaynağı yeter mi? Kullanacağım ekran kartı GTX 960 2 GB. Bu bütçeye uygun güzel donanım önerilerine açığım.
Ne dediğiniz açık anlaşılmıyor. Kasa, PSU, ekran kartı ve harddiskiniz mi var elinizde? Elinizdeki bileşenlerin marka modelleri nelerdir? Sistemi ne için kullanacaksınız? Tam bütçeniz nedir?

Ne dediğiniz açık anlaşılmıyor. Kasa, PSU, ekran kartı ve harddiskiniz mi var elinizde? Elinizdeki bileşenlerin marka modelleri nelerdir? Sistemi ne için kullanacaksınız? Tam bütçeniz nedir?
3100TL bütçem var ihtiyacım olan parçalar İşlemci ram sdd anakart, Elimde GTX 960 ekran kartım 500 gb wd blue hard diskim ve 600w 80 plus güç kaynağım var.
Bu işlemci 2666mhz nin üstüne çıkamıyor diyolar o anakart ile çıkabiliyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı