GTX 960 için 350W PSU yeterli mi?

Tüm çıkışlardan Max. 355W verebiliyor. 5V ve 3.3v kanalı için 120W ayrılmış. 355-120 = 235W yapmıyor mu?
Çok teşekkür ederim hocam önerebileceğiniz uygun bütçeli bir Psu var mı

Islemci 77watt + gpu 120 watt ceker sirf bu ikisi 200 watt yapiyor. 40 falanda anakart desen, 5-10 watt ram ler desen, hard disk yazmamissin 10 watt ona desen. 3-5 watt da fanlara dersen.
Toplamda 300 e yakin yapiyor, yeter gibi ama genelde garantiye almak icin biraz daha yuksek tavsiye edilir.
Bence ekran kartini alabilirsin ama sorun cikma ihtimaline karsi 500 watt guc kaynagina gecmende fayda var.
Teşekkür ederim hocam

Hangi PSUdan bahsediyorsun benim attığımdan mı?
Arkadaşın PSU'suna.

Screenshot_2023-07-10-11-14-47-039_com.whatsapp.jpg

Emin olun alacağınız GTX 960dan daha memnun kalırsınız. RX570 + Collermaster 460W'ı alın kullanın. İlla Nvidia istiyorsanızda GTX 770e yönelin 1k gibi bir fiyatı var ama önceliğiniz 570 olsun.

Bana yanıt vermişsin de ben o yüzden benim attığıma dedin sandım.

Emin olun alacağınız GTX 960'dan daha memnun kalırsınız. RX570 + Cooler Master 460W'ı alın kullanın. İlla NVIDIA istiyorsanızda GTX 770e yönelin 1K gibi bir fiyatı var ama önceliğiniz 570 olsun.

Bana yanıt vermişsin de ben o yüzden benim attığıma dedin sandım.

İşlemcimle darboğaz olasılığı var mıdır i5 3470.

@MuratTheFounder 'ın attığı PSU yeterli olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Metro'ya tıkladım direk %100 kullanıyor GPU'yu miss gibi.

Sıfır düşünüyorum hocam PSU'yu.
Gidip 500w psuya 1000 lira mı vermek istiyorsun?

''PSU sıfır olsun yoksa patlar aga'' triplerine girmeyin hocam gerçekten. Hiç gerek yok PSU sıfır alınabilecek en son parçalardan şu ekonomide. Attığım PSU'yu alın geçin emin olun bu fiyatın 200 300 üstüne alacağınız sıfır psu size hiçbirşey sağlamayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı