GTX 960 için 450Watt PSU yeterli mi?

Umut Mert M.

Hectopat
Selamün Aleyküm. Geçen gün ikinci el GTX 960 Gaming 4G bir ekran kartı aldım ancak PSU'm yeterli olacak mı, emin değilim, sistem özelliklerim şöyledir:

Gigabyte A320M S2H anakart.
Corsair vengance LPX 3000MHz 8 GB RAM.
Ryzen 3 2200G işlemci
240GB James Donkey SSD
500 GB Samsung HDD
Ve en önemlisi hiper 450Watt 80+ PSU

Sistemimde ekran kartı olmadan çok rahat bir şekilde kullanabiliyordum ama ekran kartından sonra güç kaynağım yeterli olacak mı, bilmiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, geçen gün GTX960 GAMING 4G ikinci el bir ekran kartı aldım. Ancak kasamın güç kaynağı yeterli olacak mı bilemiyorum. Sistemim şu şekildedir:

Gigabyte A320M S2H DDR4 anakart.
Ryzen 3 2200G işlemci.
Corsair vengance LPX 8 GB 3000MHz DDR4 RAM.
James Donkey 240GB SSD.
Samsung 500GB HDD.
4 Adet mavi ışıklı kasa fanı
Ve en önemlisi hiper 450Watt 80+ PSU

Bu sisteme ek olarak bir de MSI GTX960 GAMING 4G eklersek Hiper 450 PSU yeterli olacak mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yeterli fakat GTX 960 eski bir ekran kartı başka bir ekran kartı tercih edip RAM ekleyebilirdiniz. 8 GB RAM yetersiz kalacaktır. Büyük oyunlar için 8 GB RAM yetersiz kalırken işlemciniz yüzünden 6 GB RAM kalıyor. En kısa sürede RAM takviyesi yapınız 6 GB RAM çoğu oyun için yetersiz.

Edit: PSU 80+ değilmiş. Onu değiştirin elektrik akımlarında kasadan mangal kokusu gelmesini istemiyorsanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı