GTX 960 için Atlas OS 1803 mü 20H2 mi?

fl0ra

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim: GTX 960 - Core i5 2500 - 8 GB 1333MHz RAM.

Hangisi sistemimde daha hızlı çalışır acaba? Oynayacağım oyunlar şunlar: Valorant, CS:GO, osu! Roblox.

İkisi de değil, 21H2 FACEIT Edition kur.

6200U sisteme 20H2 kurmuştum bir sorun göremedim vermesi gereken performansı almıştım alabildiğim kadar.
İkisi de değil, 21H2 FACEIT Edition kur.
Bunun diğerlerinden bir farkı var mı?

6200U sisteme 20H2 kurmuştum bir sorun göremedim vermesi gereken performansı almıştım alabildiğim kadar.

Bunun diğerlerinden bir farkı var mı?
İçinde diğer sistemlere göre Security Patch'leri bulunduğu için 20H2 de hata alırsanız bu sürümde almazsınız. Bununla ilgili Vanguard sorunu yaşayanlar görmüştüm.

20H2 en iyi "oyun" performansını veriyormuş sanırım.
SecurityPatch'ler bulunmadığı için sorun yaşarsın. İkisinin de birbirinden farkı yok. Sorunsuz bir deneyim istiyorsan 21H2 FACEIT Edition.

SecurityPatch'ler bulunmadığı için sorun yaşarsın. İkisinin de birbirinden farkı yok. Sorunsuz bir deneyim istiyorsan 21H2 FACEIT Edition.
Virüs falan yok değil mi normalde custom isolara güvenmiyorum fakat bu sürümü çok öneriyorlar. Sistemim iyi olsa bile daha fazla fps ve düşük gecikme için indirmek istiyorum ama tam güvenemiyorum

Virüs falan yok değil mi normalde custom isolara güvenmiyorum fakat bu sürümü çok öneriyorlar. Sistemim iyi olsa bile daha fazla fps ve düşük gecikme için indirmek istiyorum ama tam güvenemiyorum
Sürücü vs. kurduktan sonra DirectXTiRunnable.exe diye bir şeyin çalıştığını fark ettim. RKill ile programı durdurttuktan sonra KVRT ile taradım. Program virüstü ve CPU'mu yiyordu. Programı sildikten sonra sorun kalmadı. Bu programın çalıştığını görürseniz RKill ile programı durdurun ve KVRT ile tarayın.

Anladım o zaman hiç uğraşmayayım içim rahat etmiyor yoksa. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…