Bunun diğerlerinden bir farkı var mı?İkisi de değil, 21H2 FACEIT Edition kur.
İçinde diğer sistemlere göre Security Patch'leri bulunduğu için 20H2 de hata alırsanız bu sürümde almazsınız. Bununla ilgili Vanguard sorunu yaşayanlar görmüştüm.6200U sisteme 20H2 kurmuştum bir sorun göremedim vermesi gereken performansı almıştım alabildiğim kadar.
Bunun diğerlerinden bir farkı var mı?
İkisi de değil, 21H2 FACEIT Edition kur.
SecurityPatch'ler bulunmadığı için sorun yaşarsın. İkisinin de birbirinden farkı yok. Sorunsuz bir deneyim istiyorsan 21H2 FACEIT Edition.20H2 en iyi "oyun" performansını veriyormuş sanırım.
Virüs falan yok değil mi normalde custom isolara güvenmiyorum fakat bu sürümü çok öneriyorlar. Sistemim iyi olsa bile daha fazla fps ve düşük gecikme için indirmek istiyorum ama tam güvenemiyorumSecurityPatch'ler bulunmadığı için sorun yaşarsın. İkisinin de birbirinden farkı yok. Sorunsuz bir deneyim istiyorsan 21H2 FACEIT Edition.
Sürücü vs. kurduktan sonra DirectXTiRunnable.exe diye bir şeyin çalıştığını fark ettim. RKill ile programı durdurttuktan sonra KVRT ile taradım. Program virüstü ve CPU'mu yiyordu. Programı sildikten sonra sorun kalmadı. Bu programın çalıştığını görürseniz RKill ile programı durdurun ve KVRT ile tarayın.Virüs falan yok değil mi normalde custom isolara güvenmiyorum fakat bu sürümü çok öneriyorlar. Sistemim iyi olsa bile daha fazla fps ve düşük gecikme için indirmek istiyorum ama tam güvenemiyorum
Anladım o zaman hiç uğraşmayayım içim rahat etmiyor yoksa.Sürücü vs. kurduktan sonra DirectXTiRunnable.exe diye bir şeyin çalıştığını fark ettim. RKill ile programı durdurttuktan sonra KVRT ile taradım. Program virüstü ve CPU'mu yiyordu. Programı sildikten sonra sorun kalmadı. Bu programın çalıştığını görürseniz RKill ile programı durdurun ve KVRT ile tarayın.
Benden kaynaklı da olabilir bilemiyorum. Aklınızda bulunması için belirtmek istedim.Anladım o zaman hiç uğraşmayayım içim rahat etmiyor yoksa.Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.