GTX 960 için işlemci önerisi

CemilTysz

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
5
Merhaba arkadaşlar şu an kullanmakta olduğum işlemciyi değiştirmek istiyorum sanırım dar boğaz yapıyor. (Sistemi ben toplamadım yurt dışından geldi). Oyunlarda düşük FPS almaktan şikayetçiyim MSI Afterburner'la gözlemlediğimde ekran kartım tam olarak kullanılmıyor. Fazla bütçem maalesef yok AMD FX serisi bir işlemci işimi görür mü? Veyahut tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Anakart: M5A78L-M LE
İşlemci: AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor, 3000 MHz, 4 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
RAM: 4X2 2000 MHz
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 4 GB


Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence anakarta takabileceğiniz en iyi fx işlemciyi takın ama sadece günü kurtarırsınız en fazla bir bir buçuk yıl sonra darboğaz sorunu yine başlar.
 
Size tavsiyem sistemi direk satın geçin, FX serisine yatırım yapmayın. Tamamen ölü yatırım, günü kurtarmaktan başka bir şey değil.
Ama yok ben günü kurtarıyım yeter derseniz FX6350, 8350 falan alınabilir.

Bende satıp güncellemek istiyorum sistemimi ama maalesef bütçem yok.
Size tavsiyem sistemi direk satın geçin, FX serisine yatırım yapmayın. Tamamen ölü yatırım, günü kurtarmaktan başka bir şey değil.
Ama yok ben günü kurtarıyım yeter derseniz FX6350, 8350 falan alınabilir.

Fx 6300 ü bayaa övmüşler onu almayı düşünebilirim aslında. 8350 hakkında pek bir bilgim yok
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı