Çözüldü GTX 960 Kasma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkaybygt

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartını yeni aldım ve hemen dying lightı yükleim ama arada sırada kasmalar oluyor ve videolarda izledim adamlar high ayarlarda 1080p de 60-70 fps alıyor. Ben ise 1440x900 çözünürlükte her şey açık halde 50 fps anca oda bazen kasıyor. Dışarı çıkınca ise 15 fpsye kadar düştü. Ayarları kapadım çözünürlük 1360x768 yaptım mediumda çok az bir artış oldu anlayamadım gitti.

Çözüm
GPU'da şimdi tamamiyla çözüldü durum. Bir yerden izledim işte DW klasöründeki data0 dosyasını açıyor scripts dosyasına falan giriyor oradaki değerleri değiştiriyor falan sonunda oldu rahatça oynayabiliyorum. Ne oyunmuş be Bir de ekran kartını ısısı en fazla ne kadar olmalı? Ne kadardan sonra zarar verir?
GPU'da şimdi tamamiyla çözüldü durum. Bir yerden izledim işte DW klasöründeki data0 dosyasını açıyor scripts dosyasına falan giriyor oradaki değerleri değiştiriyor falan sonunda oldu rahatça oynayabiliyorum. Ne oyunmuş be Bir de ekran kartını ısısı en fazla ne kadar olmalı? Ne kadardan sonra zarar verir?

Çözüm
70-75 arası %100 kullanımda rahat çıkabilir ekran kartları sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…