GTX 960 LOL Kasma Sorunu

• Konuyu başlatan Hmzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.090

Hmzy

Hectopat
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. League Of Legends oynarken 8 9 saat sonra 300 FPS aldığım oyun 100 FPS zor oluyor takılmalar ve kasmalar oluyor. Sebebi sizce ne olabilir? Oyunu SSD üzerinden çalıştırıyorum.

Lol'de bir sıkıntı oluyor olabilir. Diğer oyunlarda da aynı sıkıntı varmı ? Yoksa Lol'ü açtıktan sonra dosya kontrolü yaparsanız düzelebilir.

Yok hocam diğer oyunlarda herhangi bir problem yaşamıyorum. Dosya kontrolü de yaptım ama sorun devam ediyor. Ticket atmayı düşünüyorum.

Sorun hala devam etmektedir. Ticket attım fakat önerdikleri şeyleri zaten yaptım. İnternette aynı ekran kartına sahip kişilerin bu sorunu yaşadıklarını gördüm. Fakat yabancı dilim çok iyi olmadığı için çözüm yolunu anlamıyorum. Birisi yardımcı olursa sevinirim. Sorun bilgisayarda fazla oturmaktan kaynaklı değil bu arada, bir haftadır bilgisayara geçmedim yeni açtım sorun devam ediyor.

Güncel.

Çok gereksiz saçma yorumlar var. Hele ki insan vücudu örneğini aklım hiç almadı. 8 9 saat için hiçte normal bir şey değil bu değerler. Ben şuan kullandığım i3 6098P + GTX 950 sistemi aralıksız 1 hafta açık bıraktığımı biliyorum. Gerek yükte gerek boşta hiç kapanmadan hiçbir sorun çıkmıyor. Belli ki bu yazılımsal bir olay LOL' ün desteğine ticket atmanı öneririm. Orada senden gerekli log dosyalarını isteyecekler. Orada sanırım sorun hallolur.

Zaten 60 da oynuyorum. Dikey senkronizasyon açık bir şekilde, sadece son zamanlarda fps düşüşleri ne kadar diye kontrol etmek için sabitlemedim. Bariz bir şekilde donma oluyor. Windows 8.1' e geri dönmeyi düşünüyorum. Her şeyim güncel iken Windows 10 da böyle bir sorun çok saçma değil mi sizce de?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı