Evet arkadaşlar, ben GTX 960'lı bir sistem topluyorum ve Temmuz ayı önerilerinde MSI GTX960 öneriliyordu. Bu ay ise Asus. Ben MSI markasının biraz hayranı sayılırım ama içime bir kuşku düştü. Sizce hangi marka almalıyım?
Yanlış biliyorsunuz. Kartlar 60 dereceye gelince çalışıyor. Bu özellik ASUS'ta da var. Ama bende tercihi MSI yaptım. Çok memnunum.MSI olarak oyladım zaten sebebini de yazayım MSI GTX 960'ın fanları diğerlerine kıyasla daha sessiz ayrıca fanları ısıya göre değişiyor diye biliyorum en azından GTX 970'de öyle mesela fanlar sanırsam 67 derece'ye kadar çalışmıyor ondan sonra çalışmaya başlıyor ardından ekran kartını soğutunca tekrardan duruyor.
Bu sebepten dolayı MSI benim tercihimdir.
Kesinlikle rahatlıkla MSI alabilirsiniz. Bende çok seviyorum tasarımını. GTX 970 de MSI tercih ettim. Cidden çok memnunum. Bu arada bence o biraz da her ay aynı marka önerilince, insanın aklına kuşku düşüyor. Yani acaba bu markadan para mı alıyor? Mantığın da. Bence biraz da ondan dolayı.Evet arkadaşlar, ben GTX 960'lı bir sistem topluyorum ve Temmuz ayı önerilerinde MSI GTX960 öneriliyordu. Bu ay ise Asus. Ben MSI markasının biraz hayranı sayılırım ama içime bir kuşku düştü. Sizce hangi marka almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.