GTX 960 Marka Seçimi

Hangi GTX 960

• MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GB 128Bit GDDR5

• Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5

• Zotac GTX960 AMP! Edition GDDR5 2GB 128Bit

• Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0 GDDR5 2GB 128Bit

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

ThePoison

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, ben GTX 960'lı bir sistem topluyorum ve Temmuz ayı önerilerinde MSI GTX960 öneriliyordu. Bu ay ise Asus. Ben MSI markasının biraz hayranı sayılırım ama içime bir kuşku düştü. Sizce hangi marka almalıyım?

MSI olarak oyladım zaten sebebini de yazayım MSI GTX 960'ın fanları diğerlerine kıyasla daha sessiz ayrıca fanları ısıya göre değişiyor diye biliyorum en azından GTX 970'de öyle mesela fanlar sanırsam 67 derece'ye kadar çalışmıyor ondan sonra çalışmaya başlıyor ardından ekran kartını soğutunca tekrardan duruyor.
Bu sebepten dolayı MSI benim tercihimdir.

MSI olarak oyladım zaten sebebini de yazayım MSI GTX 960'ın fanları diğerlerine kıyasla daha sessiz ayrıca fanları ısıya göre değişiyor diye biliyorum en azından GTX 970'de öyle mesela fanlar sanırsam 67 derece'ye kadar çalışmıyor ondan sonra çalışmaya başlıyor ardından ekran kartını soğutunca tekrardan duruyor.
Bu sebepten dolayı MSI benim tercihimdir.
Yanlış biliyorsunuz. Kartlar 60 dereceye gelince çalışıyor. Bu özellik ASUS'ta da var. Ama bende tercihi MSI yaptım. Çok memnunum.

Evet arkadaşlar, ben GTX 960'lı bir sistem topluyorum ve Temmuz ayı önerilerinde MSI GTX960 öneriliyordu. Bu ay ise Asus. Ben MSI markasının biraz hayranı sayılırım ama içime bir kuşku düştü. Sizce hangi marka almalıyım?
Kesinlikle rahatlıkla MSI alabilirsiniz. Bende çok seviyorum tasarımını. GTX 970 de MSI tercih ettim. Cidden çok memnunum. Bu arada bence o biraz da her ay aynı marka önerilince, insanın aklına kuşku düşüyor. Yani acaba bu markadan para mı alıyor? Mantığın da. Bence biraz da ondan dolayı.

Bende MSI öneririm. Diğerlerine göre soğutması daha iyi deniliyor. Fakat 2GB modelinin kötü yanı backplate mevcut olmaması.

İstediğiniziz modeli seçebilirsiniz. Performans farkı olacağını düşünmüyorum. Fakat dediğim gibi ben yinede MSI öneririm.

Öncelikle 2 gb modelini almanı önermem oyunları artık medium veya high da oynamak için yüksek bellek gerekiyor örneğin Shadow of mordor , Batman arkham knight gibi . Ekran kartında ise marka olarak Asus veya Msi dan şaşma ikiside nerdeyse aynı tamamen zevkine kalmış baykuşmu istersin ejderhamı :)

Evga kullanıyorum, tercih ederim soğutması performansı vs. gayet güzel. Eğer kartta sorun cıkarsa kullanıcı hatası degilse sana direk yenisini veriyorlar vatandan alacaksan yeni kartın montajınıda yapıyorlar

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı