Çözüldü GTX 960 MHz sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sadullah

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Bahçelievler
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

MSI GTX 960 kartım ile oyunlarda GPU kullanımı en fazla yüzde 37 oluyor. Eskiden 99 olan oyunlar bile 27 37 arası oluyor. Isıdan mıdır dedim, kart 47 dereceyi geçmiyor. Oc ediyorum gaming app ile ama gene fayda etmiyor. 540 mhz'de kalıyor. 540 MHz'i nedense geçmiyor OC'ta bile. Metro redux'ta 65 70 FPS alırdım, şimdi 40 FPS'yi geçmiyor. Yüzde 37 kullandığı için kartı. Ne yapıcam arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Afterburner'dan bakın.
Bunlar benim kendi ayarlarım. Bende MSİ GTX 960 kullanıyorum.
Bu arada bilenlerden yardım istemek lazım.

my settings.PNG

@MF

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ Gaming App uygulamasını indirip O.C moda alırsan bu sorundan kurtulabilirsin sanırım.
Birde ekran kartı yük altındayken değerlere bak. Şuan bende de değerler düşük gözüküyor.
Edit: Okumadan yazdım kusura bakmayın :)

MSİ Gaming App uygulamasını indirip O.C moda alırsan bu sorundan kurtulabilirsin sanırım.
Birde ekran kartı yük altındayken değerlere bak. Şuan bende de değerler düşük gözüküyor.
Edit: Okumadan yazdım kusura bakmayın :)
Bende de aynı sorun var sizin dediğiniz gibi yaptım ama yinede 135 MHz de kalıyor sorun ne anlamadım. (İşlemcim AMD 7870k)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı