GTX 960 mı 1050 Ti mı?

Arkadaşlar ekteki gibi bir sistem topladım ekran kartı kaldı. Çok oyun oynamam Lol Cs:Go da 200+ FPS alsın yeter. Sizce bu sisteme Gtx960 mı Gtx1050ti mı? Önceden Rx 480'e karar vermiştim fakat oynayacağım oyunları görünce bu kadarına gerek olmadığına karar verdim sizce doğru mu yapmışım?

Dosya Ekleri

• IMG_4059.PNG
    IMG_4059.PNG
    182,2 KB · Görüntüleme: 270
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ikisi de değil. GTX 960 önceki nesil ve seviye olarak düşük bir karttı denebilir. GTX 1050 TI da aynı şekilde pek memnun etmeyecektir. RX 470 alın hiç olmazsa. Neredeyse nvidia fanı olarak tarif edebilirim kendimi ama mantıklı düşününce nvidia kartlar çok gereksiz pahalı. F/P olarak zayıflar ayrıca.

Tabii ki de GTX1050Ti, öncelikle 960 güncel bir kart değil ayrıca 1050Ti daha yüksek performans ve çok daha az güç tüketimine sahip.

Dostum harddisk yok ayrıca anakart ramlere göre sönük kalmış gibi b250m gaming pro alman senin için daha iyi olacaktır, işlemciyi de 6402p alırsan bütçene katkıda bulunmuş olursun. Parçaları seçerken kendin karar verdiysen teknoloji kanallarının videolarını (technopat, donanım arşivi, teknoseyir gibi) izleyebilirsin. Parçaları da Vatan'dan almanı tavisye ederim.
( Garanti, güvenilirlik, teknik servis (y) fiyat (n))

Dostum harddisk yok ayrıca anakart ramlere göre sönük kalmış gibi b250m gaming pro alman senin için daha iyi olacaktır, işlemciyi de 6402p alırsan bütçene katkıda bulunmuş olursun. Parçaları seçerken kendin karar verdiysen teknoloji kanallarının videolarını (technopat, donanım arşivi, teknoseyir gibi) izleyebilirsin. Parçaları da Vatan'dan almanı tavisye ederim.
( Garanti, güvenilirlik, teknik servis (y) fiyat (n))

Farklı konularda tuhaf tavsiyeler yaptığınızı görüyorum. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Farklı konularda tuhaf tavsiyeler yaptığınızı görüyorum. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Neresi yanlış acaba ?

Yine Vatan düşmanlığı yapmazsınız umarım, Vatan PC fanboyu değilim ancak teknik servisinin iyi olduğu bir gerçek ( en azından türkiye şartlarında ).

Neresi yanlış acaba ?

Kabylake işlemciyi çıkarıp, yerine smartcache bile olmayan skylake işlemci öneriyorsunuz. Ram lere yakışmamış diyerek çok mantıklı(!) bir şekilde anakart modelini yükseltiyorsunuz. Ne bütçeye katkınız var, ne de performansa en ufak faydanız. Sırf laf olsun diye veya bilinçsiz bir şekilde öneride bulunduğunuz gayet açık.

Yine Vatan düşmanlığı yapmazsınız umarım, Vatan PC fanboyu değilim ancak teknik servisinin iyi olduğu bir gerçek ( en azından türkiye şartlarında ).

Bir sıkıntınız varsa lütfen söyleyin. Bu yazdığınıza anlam veremiyorum çünkü. Bir durumunuz varsa alttan alalım. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı