Bilal Biçer
Hectopat
Daha fazla
Rami 8 e çikartmalisin bence.Grafik delisi aşırı değilim ama yani oyunu hd oynamak isterim, gidim 800x600 low ayarlarda oynamak istemem. 1366x768 high ayarlarda 45-50 fps versin yeter, yoksa GTX 960 yada r9 280x alacağım.
Şu anda hiç bir şey alma dolar ayaklandı koşuyor.
Kusura bakmayın ama dolar asla düşmez. Euro ile eşitlemeye çalışılıyor ve dolar gün gittikçe rekor kırmaya devam ediyor.Evet, aynen katılıyorum. Zaten hemen almayı düşünmüyorum ama dolar bu, düşer düşmez birden geri çıkışa geçebilir o yüzden hazır kafamda bir ürün olsun düşünce hemen alayım.
Ram 6 çıkartabilirim şimdilik. Yok vazgeçtim GTX750 Ti den, daha yüksek bir kart alabiliyorken bu iyi bir seçim olmaz. GTX 960 da daha önceki arkadaşa birazcık katılıyorum, hem dolar pahalı hem kart bana göre olması gereken fiyattan 150 tl fazla gibi sanki, amd r9 280 dual-x düşünüyorum power ile birlikte tam bütçeme uyuyor şuan ki dolar fiyatları ile birlikte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.