GTX 960 mı GTX 750 Ti mı Almalıyım ?

Şu anda hiç bir şey alma dolar ayaklandı koşuyor.

Evet, aynen katılıyorum. Zaten hemen almayı düşünmüyorum ama dolar bu, düşer düşmez birden geri çıkışa geçebilir o yüzden hazır kafamda bir ürün olsun düşünce hemen alayım.

Ram 6 çıkartabilirim şimdilik. Yok vazgeçtim GTX750 Ti den, daha yüksek bir kart alabiliyorken bu iyi bir seçim olmaz. GTX 960 da daha önceki arkadaşa birazcık katılıyorum, hem dolar pahalı hem kart bana göre olması gereken fiyattan 150 tl fazla gibi sanki, amd r9 280 dual-x düşünüyorum power ile birlikte tam bütçeme uyuyor şuan ki dolar fiyatları ile birlikte.

Amd de msi hiç düşünmemiştim, baya pahalı diğer markalara göre ve msi r9 280x stoklarda hiç yok. Sapphire alsam ne fark olur ki performansta hiç bilmiyorum amd hiç takip etmedim.

Evet, aynen katılıyorum. Zaten hemen almayı düşünmüyorum ama dolar bu, düşer düşmez birden geri çıkışa geçebilir o yüzden hazır kafamda bir ürün olsun düşünce hemen alayım.

Ram 6 çıkartabilirim şimdilik. Yok vazgeçtim GTX750 Ti den, daha yüksek bir kart alabiliyorken bu iyi bir seçim olmaz. GTX 960 da daha önceki arkadaşa birazcık katılıyorum, hem dolar pahalı hem kart bana göre olması gereken fiyattan 150 tl fazla gibi sanki, amd r9 280 dual-x düşünüyorum power ile birlikte tam bütçeme uyuyor şuan ki dolar fiyatları ile birlikte.
Kusura bakmayın ama dolar asla düşmez. Euro ile eşitlemeye çalışılıyor ve dolar gün gittikçe rekor kırmaya devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı