GTX 960 mı, R9 380 mi?

Daha fazla  
Evet soru bu, Gtx 960 mı, R9 380 mi? Recep ve Ali bey cevaplarsa sevinirim. Bir de hangi marka almalıyım? Olabildiğince ucuz almak istiyorum. Teşekkürler.

Sapphire kesinlikte önermiyorum, şuan ki hayatımda 3 kere Sapphire aldım pişman oldum kesinlikle önermiyorum. Şimdi burda başlasak sorunlarından benim düşüncemce Isınmasından olsun çekirdek hızı felan filan çıkılmaz. GTX960 Vs R9 380 arasında performans farkı elbet olur R9 380 öneriyorum yeni nesil GPU şuan ki oyunları Yüksek ayarda açma potansiyeli var var değil bildiğin yağ gibi akar. :D SAPPHİRE PİŞMANLIKTIR!

Sapphire kesinlikte önermiyorum, şuan ki hayatımda 3 kere Sapphire aldım pişman oldum kesinlikle önermiyorum. Şimdi burda başlasak sorunlarından benim düşüncemce Isınmasından olsun çekirdek hızı felan filan çıkılmaz. GTX960 Vs R9 380 arasında performans farkı elbet olur R9 380 öneriyorum yeni nesil GPU şuan ki oyunları Yüksek ayarda açma potansiyeli var var değil bildiğin yağ gibi akar. :D SAPPHİRE PİŞMANLIKTIR!
Bende sapphire alma taraftarı değilim fakat arkadaş uygun olsun demiş. Arada 80-90 tl oynuyor mecburiyetten koydum.

80-90 tl fazla verir 7-8 ay gideceğine dediğim gibi 50-100 tl bile fazla verip önümde ki yıllara bakarım ve arkadaşı memnun etmek gerek.

Sapphire pişmanlık değil bence AMD pişmanlık :) Önceden 8320 ve r9 285 kullanıyordum işlemciden zaten haz almıyordum ancak ekran kartı inanılmaz başarılıydı sonra r9 390 aldım ve ürün 2 kere değişti Amazonda. Birinin Kerneli birinin çipi hatalıydı dediler bende GTX970 gönderin dedim TDP değeri yarısından daha az yani sli için büyük şans ancak ucuz ve az performanslı kartlarda AMD iyi hatta R9 380 çok iyi ancak üstüne AMD önermem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı