GTX 960 MSI veya ASUS

Soğutma açısından MSI bir adım önde. Fan yaprakları daha büyük. Görünüş olarak bile MSI çok daha başarılı şahsi fikrimce.

Kanıtlayın hadi bilmediğiniz şeyleri savunmayın sizde olduğu için en iyisi olcak diye birşey yok her iki markada iyi soğutması falan O.C meraklısı isen asus alacaksın görüntü önemli ise msı alacaksın hem msı kartlarda arka plaka yok buda hem soğutmayı hemde güvenliği olumsuz yönde etkiliyor biraz araştırın...
hocam burada yanlışınız var asıl siz araştırın, MSI GTX 960 4G modelinde arka plaka mevcut 2G modelinde yok. Ekran kartında şahsen önce EVGA sonra MSI sonra ASUS bu üç markada kimseyi üzmez zaten içindeki şey değişmiyor. Hangisi size daha iyi göründüyse onu alın.Ufak detayları atlamayın küçük olmasını istiyorsanız ASUS görünüm için MSI daha etkili O.C. için EVGA fakat daha etkiliden kastım arada FARK edilecemeyecek kadarlık bir fark bunu bilin. R9 380 mevzuna gelirsek GTX 960 a göre çok yakıyor. TDP değeri çok yüksek buda her yıl bir miktar daha fazla elektrik faturası demek. Ayrıca aynı üreticilerin gtx 960 ve r9 380 inini karşılaştırdıgımızda r9 380 in daha çok ısındıgı bariz ortada. Kartı alıp bozulana kadar kullananmak isteyen kullanıcı 960 alsın bir kartın ömrü ortalama 7 yıl kullanıma göre değişir. artık eskisi gibi değil dayanıklı bileşenler kullanılıyor. R9 380 şuan önde ileride ne olucağı pek açık değil bu yüzden garantiye almak için 960 almanızı öneririm.Hocam baktığım yerlerde pahalıdan ucuza evga,asus,msı diye gidiyor asus nasıl ucuz anlıyamadım ?

.
Msi gtx 960 4g mi alayım Msi r9 380 4g mi alayım. Faturası önemli değil benim için. Msi gtx 960 4g de 2 tane hdmı girişi yok o sıkıntı olur mu tam açıklayabilir mi siniz ?

İstediğinizi alın. Ben 4 gb 960 derim. Hdmi'a ihtiyacınız var mı yok mu size göre o sıkıntı. 380de kötü değil. İkisi de üz ez. Seçin birini alın. Keyfinize ve ihtiyacınıza göre tercih yapın.

.
Msi gtx 960 4g mi alayım Msi r9 380 4g mi alayım. Faturası önemli değil benim için. Msi gtx 960 4g de 2 tane hdmı girişi yok o sıkıntı olur mu tam açıklayabilir mi siniz ?
Msi gtx 960 al ısı sorunu yaşamak istemiyorsan ikiside performans olarak hemen hemen aynı karar sizin. Sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum monitör de dvi girişi var ise..

Hdmi önermiyorum dvi ile daha iyi performans alırsınız iyi günler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı