GTX 960 pikselleşme problemi

Taylan Gürbüz

Hectopat
Çin'den ekran kartı getirttim. Bir sistem toplamaya karar verdim, sistemimde kullanacağım parçalar şunlar;
  • GTX 960 2 GB OC single fan
  • Xeon X3440 işlemci
  • P55 anakart
  • 500 GB 7200 RPM HDD
  • 550W 80 Plus bronz PSU
Fakat bütün parçalar gelmediği için ekran kartımı eski sistemime takmaya karar verdim taktım gayet normal çalışıyordu fakat eski sistemimde Quad Core2 Q6600 kullandığım için düşük FPS'leri görüyordum. Sağ tıklayıp yenileye doğru fareyi götürdüğümde hafif mavileşmesi gerekiyor fakat olmuyor ve Windows 10 arama yerinde uygulama arattığımda ikonların pixeli gözüküyor gibi. Monitörüm 1360x768 destekliyor ve VGA olduğu için dönüştürücü kullanıyorum. Sorun ekran kartında olabilir mi acaba, bozuk ise iade edeceğim ve renkler sıkıntılı.

Monitörün ya da ekran kartı driver'ının konsantrast ayarları falan bozuk olabilir mi acaba? Monitör üzerindeki tuşlarla ve de Nvidia kontrol panelinden o ayarlara göz atmayı deneyebilirsiniz.

Hiçbir fikrim yok fakat Çinden gelen bir karta güvenmezdim ben şahsen. Az sabredip, para biriktirip paranın hakkını verecek kartlar alsanız?

Monitörün ya da ekran kartı driver'ının konsantrast ayarları falan bozuk olabilir mi acaba? Monitör üzerindeki tuşlarla ve de Nvidia kontrol panelinden o ayarlara göz atmay deneyebilirsiniz.
Renk olayını çözdüm monitör sıfırladım fakat pixelleşme sorunu hala duruyo
TV bağlantısı veya başka bir monitör ile deneme şansın yok mu ?
Sinyal yok diyor.

0919879B-BC2A-470D-9F01-6D544D6764F0.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı