Lientum
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba. Eski ekran kartımın driverlarını güvenli modda temizleyip yeni ekran kartıma driver yüklemek için bilgisayarı açıyorum hiçbir problem yok. Driver yüklerken yüklemenin ortasında bilgisayar siyah ekran atıyor kapanıp açılıyor bozuk görüntü atıyor sonra aynı şeyler devam ediyor. Yeni PSU taktıktan sonra olmaya başladı ama PSU ve ekran kartı sorunsuz problem ne olabilir?
Ekran kartı: NVIDIA GTX 960 2 GB.
İşlemci: i5-3570
Anakart: HP.
PSU: 460W.
Arkadaşlar eski PSU'ma takıyorum problem yok. Yeni PSU'ya takıyorum görüntüyü adam akıllı veremiyor. Sata dönüştürücüsü var o problemli olabilir mi?
Bu konudan anlayan bir kişi bile yok mu? Kilit ekranına kadar geliyorum şifreyi girip entera bastığım an ekran gidiyor.
Ekran kartı: NVIDIA GTX 960 2 GB.
İşlemci: i5-3570
Anakart: HP.
PSU: 460W.
Arkadaşlar eski PSU'ma takıyorum problem yok. Yeni PSU'ya takıyorum görüntüyü adam akıllı veremiyor. Sata dönüştürücüsü var o problemli olabilir mi?
Bu konudan anlayan bir kişi bile yok mu? Kilit ekranına kadar geliyorum şifreyi girip entera bastığım an ekran gidiyor.
Son düzenleme: