GTX 960 Sistem Toplama

ThePoison

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir süre araştırmanın sonucunda bir sistem topladım:

Ekran Kartı : MSI gtx 960
Ana Kart : MSI H97 Gaming 3
İşlemci : intel core i5 4590
Bellek: Kingston HyperX Beast 8GB(2x4GB)
Depolama:WD 3.5″ 1TB Blue;
SSD: Kingston HyperX FURY 120 GB
Kasa: Aerocool GT-A 600W USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Kasa (AE-GTBE600)
Güç Kaynağı : kasaya dahil 600w
Monitör: Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör
Mouse: logitech g300
Klavye : THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Oyuncu Klavyesi Türkçe

Evet arkadaşlar unuttuğum bir şey varsa yazarsanız sevinirim. Ben laptop kullanıyordum şimdiye kadar ama artık seyahat etmem gerekmediği için masaüstü toplamak istedim. İlk toplama bilgisaarım bunları direk sipariş etsem kurabilir miyim, ekstra birşey lazım mı ve nasıl kurabilirim? Bir vieo benzeri bi rşey var mı?
Bir de en ucuz bu parçaları nasıl bulabilirim?
Tavsiyesi olan arkadaşlar yazabilir daha pahalı birşeyler alamam ama daha ucuz tavsiyeleriniz varsa lütfen iletiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz yardımcı olsanız mouse klavye hariç bu sistemi performansında çokda düşüş yaşamadan ucuzlatabilirmiyim
bazıları macun felanda alıcaksın diyorlar ne almalıyım lazımmı ? başka neler gerekli
sizce 400 yada 500 watlık bir güç kaynağı yetermi
kasa iyimi
soğutucu almalımıyım?

arkadaşlar acelem varda sistemi hemen almalıyım yardım edebilecek varmı ?

hiç bilmiyorum bu konuyu arkadaşlar

500W Yeterlidir, hafif ucuzlatmak için işlemciyi i5 4460'a çekebilirsiniz daha da ucuzlaması lazım derseniz i3 yapabilirsiniz ama bütçeniz yetiyorsa i5 alın derim, anakartı H81M-P33 yapabilirsiniz fiyatı daha da aşağı çeker. İlerde ramleri yükselebilirim derseniz 2x4 değil de tek modül olarak 8Gb alın böylece ilerde bir ram daha takabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran fff.PNG
    Ekran fff.PNG
    32,2 KB · Görüntüleme: 383
Peki aynı fiyat aralığında nvidianın önerdiğiniz daha iyi dediğiniz bir ekran kartı varmı +-200

birde dediğiniz ankart ile değiştirsem kaybım neler olur

bütçe 1 -2 gün içerisinde kesinleşecek ama ortalma 3000 e yakın veya +-200 olucak
birde monitör ve klavyede almam lazım o yüzden sanmam 970 li bir sistem olacağını
arkadaşlar dediğim gibi ilk sistemim almam gereken macunmuş fanmış o tarz şeyler olacakmı

eksen bilgisayar güvenilirmidir acaba fiyatları çok daha ucuz gibi de

Arkadaşlar ben bir süre araştırmanın sonucunda bir sistem topladım:

Ekran Kartı : MSI gtx 960
Ana Kart : MSI H97 Gaming 3
İşlemci : intel core i5 4590
Bellek: Kingston HyperX Beast 8GB(2x4GB)
Depolama:WD 3.5″ 1TB Blue;
SSD: Kingston HyperX FURY 120 GB
Kasa: Aerocool GT-A 600W USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Kasa (AE-GTBE600)
Güç Kaynağı : kasaya dahil 600w
Monitör: Acer K222HQLBD 21.5" 5ms (Analog+DVI) Full HD Led Monitör
Mouse: logitech g300
Klavye : THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Oyuncu Klavyesi Türkçe

Evet arkadaşlar unuttuğum bir şey varsa yazarsanız sevinirim. Ben laptop kullanıyordum şimdiye kadar ama artık seyahat etmem gerekmediği için masaüstü toplamak istedim. İlk toplama bilgisaarım bunları direk sipariş etsem kurabilir miyim, ekstra birşey lazım mı ve nasıl kurabilirim? Bir vieo benzeri bi rşey var mı?
Bir de en ucuz bu parçaları nasıl bulabilirim?
Tavsiyesi olan arkadaşlar yazabilir daha pahalı birşeyler alamam ama daha ucuz tavsiyeleriniz varsa lütfen iletiniz.
Bence GTX 960'yerine R9 380 almalısın gtx 960 fiyatını hak etmiyor ,beklenilen performansı veremedi.

aslında 970 için çok uğraştımda anakartı o kadarda düşşürmek istemiyorum
anakart iyiydi

birde 170 tl ye bir klavye almam lazım
sizin gösterdiğiniz kasadansa everest rampage 75 di sanıırm onu bird e500w güç kaynağı alacağım
mouseyide çıkarttım onuda almayacağım bir müddet

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı