GTX 960 sistem toplama

Real_Abdullah

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat takipçileri, bu resimlerdeki sistemi toplamayı düşünüyorum, uzun bir süre PC almak istemiyorum. Yetersiz geldiği zamanlarda, parça değişimi ile yeterli kılacağımı düşünüyorum. Bu yüzden resimlerdeki rastgele seçtiğim parçaları, yorumlamanızı ve hatalı parçaları söylemenizi istiyorum. Umarım çok şey istemiyorumdur. Önerilerinizi bekliyorum. Sağlıcakla kalın teşekkürler.
1.png
2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kere 2GB GTX 960'a 800 TL verirsen 1 aya kalmaz kafanı duvarlara vurmaya başlarsın o fiyata 4GB modelleri satılıyor.
İşlemcin overclock yapılmıyor sen gidip sıvı soğutma almışsın o sıvı soğutmayı çıkarıp ekran kartını adam akıllı birşey al bence. GTX 960 fiyat performans da rezil bir yerde. AMD nin RX470 kartını almanı öneririm GTX 970 ayarında bir kart hemde daha güncel.
Ama illa NVİDİA olsun dersende sıvı soğutmayı çıkar GTX 1060 3gb seçeneklerine bir göz at. Hele 6gb modelini alırsan, seni çok uzun süre götürecektir.
WD Red almanın çok bir anlamı yok açık konuşayım SSD al ek olarak çok daha iyi performans alırsın.

[
1473254071686.png
1473254078865.png
1473254092730.png

Ramden 2 tane var dikkatini çekerim. Toplam 32gb yani. Ha tabi bir de soğutucu olayı var. İntel işlemcilerinin tam performansına göre soğutucu koyuyor ne eksik ne fazla. Yani overclock yapmayacaksan ekstra bi soğutucuya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı