GTX 960 Sistemde Rainbow Six Siege Ani FPS Düşüşü

Siberman

Megapat
Daha fazla  
  • AMD A10-7890K
  • GeForce GTX 960
  • KİNGSTON 1866MHz
  • MSI A88XM-E35 V2
Şu an bu sistemle oynuyorum ve oyunda ani FPS düşüşü oluyor. Ortalama 55 civarında alıyorum ve 20 civarına ani düşüşler oluyor. Sıcaklık değeri çok anormal derecede yüksek değil. Sizce neden olabilir bu sorun?

Bende A68 anakart ile athlon 860k kullanmaktayim. BIOS tan HPET ayarini kapatmayi dener misiniz ? Birde sorun sadece bu oyunda mi geçerli ?

Merhaba oyundaki işlemci kullanımınız nedir acaba ekran kartını beslerken fps düştüğü yerlerde işlemci kullanımınız nasıl olmakta %80 iken bir anda %100 mu görüyor bakarsanız sorunun neden kaynaklı olduğu daha kesin olur

Aynı sorunu ben de yaşamıştım işlemci kullanımım %100'e çıkıyordu o yüzden discord açamıyordum oynarken, sadece oyun açık oluyordu. Sonra anladım ki virüs bulaşmış antimalware ile tarama yaptım yine temizlenmedi. Trojan bulaşmış... Format attım hiçbir şeyi kalmadı.

7890K besleyebiliyor mu ki? Besleyemediğinden olabilir bence. Ayrıca Windows 10 kullanıyorsanız Windows Search veya Windows Antimalware arka planda çalışıyorsa onlarda yapabilir. Ayrca oyun SSD'ye kurulu birde SSD doluysa bunlarda sebep olabilir.

Şöyle söyleyeyim Kalite fark etmiyor. CPU kullanımı %99 her zaman oluyor. Düşük olunca da yüksek olunca da. Anlamadım bu işten ben bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…