GTX 960 Sisteme Kasa Önerisi

kadirREYİZ

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Dark n10 kasa tek geçerim.
5 fan ile geliyor, fan kontrolcüsü de var tam yan paneli kaplayan penceresi var. Fanlar ledli ve filtreli oldukça büyük ve fiyat olarak uygun bi kasa kesinlikle almanı öneririm.

wd caviar blue yerine siyahı tercih et aynı gibi gözüksede performans testinde %30 bi fark gördüm yabancı bi test sitesinde. ama yinede sen bilirsin ben ''Xigmatik Talon'' aldım yeni başarılı bi kasa

Kullanan herkes önerdiği için önerdim ben. Ne gibi sıkıntıları var söylede bileyim. Bende almayı düşünüyorum çünkü. Eyvallah.

Ben wd blue serisi derim. Kullanıcıların çoğu önermiyor. Siyah wd yi. Teşekkürler.

Kullanan herkes önerdiği için önerdim ben. Ne gibi sıkıntıları var söylede bileyim. Bende almayı düşünüyorum çünkü. Eyvallah.

Ben wd blue serisi derim. Kullanıcıların çoğu önermiyor. Siyah wd yi. Teşekkürler.
Fiyat aralığındaki iyi kasalardan biri fakat içi çok dar (tüm parçalar rahat sığıyor fakat hava sirkülasyonu için pek bir alan yok), kablolamasını yapmak işkence ve üst panelini çıkarmak ölüm. MASTERCASE 5 gibi bir seçenek varken Z11 tavsiye etmiyorum şahsen. SSD sonraya saklanıp bile alınabilir :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı