GTX 960 Sisteme Xilence 1000W PSU Almak

CorozeB

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki ürünü bugün almak üzereydim ki birden işkillendim. Sıfır ürün %80 bronz sertifikalı olduğu yazıyor kutusunda ve fiyatı 400tl. Fiyatının 400tl olması beni işkillendirdi; satıcıya sormadım ama piyasada artık olmadığından stokta kaldığı için olabilir diye düşündüm.
Şu an kullandığım mevcut cpu tagan marka 500w bu da %80 sertifikalı ama yetmediğini düşünüyorum. Arada bir titreme geliyor ve uğultu söz konusu bu da beni rahatsız ediyor. Nette tam olarak bu markaya ait net cevaplar bulamadım. 400tl çok büyük bir rakam değil 1000w için ama ürün iyi değilse parama yazık olacak. İçinizde kullanan ya da önceden kullanmış olan arkadaşım varsa lütfen beni bilgilendirsin. Korkum şudur ki; bilgisayardaki diğer parçalara zarar verir miyim?

GSKILL 16GB (2x8GB)DDR4 2400MHz CL15
MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4
MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia
Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz

Sistemin temel anaparçaları bunlar; tabi bunlara ek olarak 5 adet 12cm fan dvdrom ve fan kontrolcü var.

1-2 güne almayı planlıyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı