GTX 960 Sistemin Oyun Performansı

Tyndeos

Kilopat
Daha fazla  
Asus GTX 960 2G
İntel Core i3-6098p 3.60 GHz
8 GB RAM

Sistemim böyle arkadaşlar. Sorum şu:

Bu sistemi yeni topladım sayılır ve bileşenler hakkında çok bilgi sahibi değilim. Şu ana kadar çok sistem isteyen oyunlarda test etme şansım olmadı, GTA V vesaire sistem isteyen oyunlarda kaç FPS alınabilir ve işlemci sıkıntı çıkartır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
msı 960 overclockla çek. hız 1556 mhz bellek hız 8000 mhz battlefield 1 1080p ultra ayarlar ort. 60 fps

aynı sistemi kullanıyorum GTA 5 de ayarların hepsi high da hatta yansıma kalitesi gölge kalitesi atmosfer kalitesi very high da vsync açık 60 fps sabit alıyorum hiçbir sıkıntı yaşanmıyor hayırlı olsun

960'ın 2 ve 4GB sürümlerini kullandım çoğu oyunda fark ediyor ve rahatlıyorsun her açıdan. Keşke GTX 1050 Ti alsaydınız....

İ3 6100, MSİ GTX 960 2G, kingston fury 8 GB RAM kullanıyorum bende. Yani sistemlerimiz aynı sayılır. GTA 5'de işlemci darboğaz oluyor açıkcası ama şehir içinde ve kalabalık yerlerde. Ekran kartı %80 falan kullanılıyor güçlü işlemci olsa 80 FPS'den aşağı hiç düşmez yüksek ayarlarda bu haliylede 50-60 arası. BF4 ultra ayarlarda ortalama 60 FPS veriyor. CS:GO 200'den aşağı düşmüyor.

Çoğu oyunda 40+ fps alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…