GTX 960 Sistemin Oyun Performansı

Tyndeos

Kilopat
Daha fazla  
Asus GTX 960 2G
İntel Core i3-6098p 3.60 GHz
8 GB RAM

Sistemim böyle arkadaşlar. Sorum şu:

Bu sistemi yeni topladım sayılır ve bileşenler hakkında çok bilgi sahibi değilim. Şu ana kadar çok sistem isteyen oyunlarda test etme şansım olmadı, GTA V vesaire sistem isteyen oyunlarda kaç FPS alınabilir ve işlemci sıkıntı çıkartır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sistemi kullanıyorum GTA 5 de ayarların hepsi high da hatta yansıma kalitesi gölge kalitesi atmosfer kalitesi very high da vsync açık 60 fps sabit alıyorum hiçbir sıkıntı yaşanmıyor hayırlı olsun :)

İ3 6100, MSİ GTX 960 2G, kingston fury 8 GB RAM kullanıyorum bende. Yani sistemlerimiz aynı sayılır. GTA 5'de işlemci darboğaz oluyor açıkcası ama şehir içinde ve kalabalık yerlerde. Ekran kartı %80 falan kullanılıyor güçlü işlemci olsa 80 FPS'den aşağı hiç düşmez yüksek ayarlarda bu haliylede 50-60 arası. BF4 ultra ayarlarda ortalama 60 FPS veriyor. CS:GO 200'den aşağı düşmüyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Users who are viewing this thread

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı